Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke uspomene

Ovako je izgledala prije 30-ak godina. Tko bi je prepoznao?

danijela martinović
Foto: Instagram
1/6
24.02.2015.
u 17:25

Slatka plava djevojčica danas je uspješna žena iza koje je bogata glazbena karijera.

U svom starom fotoalbumu prepunom brojnih uspomena pjevačica Danijela Martinović pronašla je dvije drage fotografije i podijelila ih sa svojim fanovima na Instagramu.

Pjevačica se prisjetila sakramenta prve pričesti, a jednu od fotografija odlučila je iskoristiti i za rođendansku čestitku svom ocu.

– Tata, ti si moj štit, moje Hrabro srce, moj biser, moj uzor. Najveća nagrada mi je što sam tvoja kći i uvijek ću ostati tvoja "curica"! Sretan ti 70 -ti rođendan Tajo moj!! – napisala je Danijela pored fotografije na kojoj pozira uz oca držeći svijeću u ruci. 

Fotografijama koje su stare više od 30 godina pjevačica je razveselila svoje pratitelje na društvenim mrežama, ali i dokazala da je i dan-danas u duši djevojčica.

>>Ovako je izgledala kad je imala samo 15 godina. Prepoznajete li je?

>>Ovako je Lidija Bačić izgledala sa 15 godina

Komentara 4

Avatar drug lenjin
drug lenjin
18:24 24.02.2015.

Vrlo važna osoba .Sve nas je zadužila moš misliti.

ST
stefj
22:40 24.02.2015.

He, he, slika stara cca. 40 godina... No dobro, napisali su više od 30...

PA
parasa
18:30 24.02.2015.

Ja je jo još uvijek nepoznam i nemam pojma tko je. Ja imam jednog mačka star je danas ca 14 godina pa ču poslati VL slkiku kad je bio godinu dana da vidim dali će ga moj susjed prepoznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije