Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netflixova zvijezda

Ovaj glumac zaludio je žene diljem svijeta i mogao bi zauzeti Craigovo mjesto James Bonda

Foto: DPA/Pixsell
1/6
06.01.2021.
u 22:30

Regé-Jean Page odlično stoji na kladionicama i svi navijaju da ovaj glumac postane novi tajni agent 007.

Netflix je za Božić pustio seriju "Bridgerton" koja je izazvala veliki interes publike i statistika kaže kako je u 28 dana prikazivanja seriju pogledalo 63 milijuna kućanstava diljem svijeta, a internet gori od komentara o zgodnom glavnom glumcu Regéu-Jeanu Pageu. Postao je novi miljenik žena zahvaljujući Netflixovoj seriji, a na kladionicama odlično stoji kao potencijalni novi James Bond.

Kao nasljednici Daniela Craiga u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta u igri su Idris Elba, Sam Heughan, James Norton i Tom Hardy, a od nedavno pridružio im se i Page. Kladioničarska kuća Ladbrokes objavila je nove informacije o tome tko od spomenutih glumaca vodi u ovoj utrci na kladionicama i Pageov koeficijent je s 40/1 prešao na 16/1. Ovaj 31-godišnji glumac rođen je u Londonu, a dio djetinjstva proveo je u Zimbabveu, a kada se vratio u Veliku Britaniju glumom se počeo baviti iz hobija. 

Foto: Instagram screenshot

- Išao sam subotom na satove plesa, glume i pjevanja. U osnovi je to bila dobra zabava za nas djecu. - veli glumac koji je 2013. godine diplomirao glumu. U Netflixovoj seriji snimio je dosta scena seksa i ljubavna priča čini glavninu zapleta u seriji, ali privatno Page ne voli govoriti o svom privatnom životu ni ljubavnim odnosima. 

Komentara 2

MA
mare0801
13:42 07.01.2021.

Ako želite gledati seriju u kojoj je pola engleskog dvora 1700-tih crne rase, a i kraljica je lagano tonirana, samo naprijed.

Avatar anlaser
anlaser
12:59 07.01.2021.

nema teorije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije