Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečena mama

Otkriveno koje je ime Nataša Janjić dala svom sinu

Nataša Janjić
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
20.02.2019.
u 12:24

Nataša Janjić jučer je na svijet donijela svog prvog sina, a sada je otkriveno i koje je ime nadjenula dječaku.

Glumica Nataša Janjić jučer je postala prvi put majka. Na svijet je u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici donijela malenog dječaka kojim se njezin partner Nenad Medančić odmah pohvalio na društvenim mrežama.

– Kad te dočekaju ovakve čube s balončićima... ja tata – pohvalio se Medančić ne otkrivši ime svog nasljednika. Ipak, ime je ubrzo dospjelo u javnost i to nakon što je Larisa Lipovac na svom Instagramu čestitala Nataši na prinovi.

– Sretan rođendan, beba Toni – pjevala su vesela dječica u videu uz koji je Larisa čestitala svojim prijateljima na prinovi. – Ovako mi slavimo dolazak naše prinove u babinjak. Puse mami i tati – stoji u objavi.

Foto: screenshot/instagram

Nataša i Nenad upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima, voditeljici Marijani Batinić i njenu suprugu Mateju Pašaliću. Da će postati roditelji, glumica i ortoped otkrili su u rujnu, a početkom ove godine su se i vjenčali.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
16:34 20.02.2019.

Hvala Bogu, noćas ću napokon mirno spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije