Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema srama

Tiktokerica troši do 350.000 kn dnevno, ne zna sama prati kosu, a nije zaposlena: 'Pijavica sam'

Foto: Tik Tok
1/4
28.06.2022.
u 23:00

Naglašava i da je jednom previše potrošila, te da su joj roditelji zbog toga oduzeli karticu. Oni žele da se uda, osamostali i pronađe posao.

Tiktokerica Roma Abdesselam na toj društvenoj mreži predstavlja se kao 'kći koja ostaje kod kuće'. Ova influenceriza zaintrigirala je sve svojim stilom života, jer kaže - troši i do 350.000 kn dnevno, a ne zarađuje ništa - već se oslanja na roditelje. 

- Volim započeti svoj dan sa šalicom kave, no mrzim bilo što raditi oko pripremanja tog napitka pa samo naručim da mi je dostave kući. Nakon toga najčešće slijedi sat vježbanja. Nakon toga sređujem frizuru i provodim popodne u kupovini s prijateljima, nakon što obavim ručak - uvijek se trudim stići u 13 sati na ručak. Nakon toga pokušavam ubaciti još jedno vježbanje u raspored i ostaje mi dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak s prijateljima - opisuje svoj dan ova Njujorčanka. 

Dodaje i da mrzi sama prati kosu, ne za to raditi, te da uvijek ide u neki salon. Najviše novca, tvrdi toši na odjeću. 

- Četiri puta tjedno idem u shopping, a najviše što sam potrošila u jednome danu bilo je 40 tisuća funti (350.000 funti). Najčešće te outfite odjenem samo jednom ili dvaput prije nego što ih se riješim. Ne volim imati previše odjeće tako da je najčešće doniram. Ako sam se slikala u toj odjeći, ona mi više nema taj osjećaj noviteta pa brzo odustanem od tih komada - priznala je. 

Naglašava i da je jednom previše potrošila, te da su joj roditelji zbog toga oduzeli karticu. Oni žele da se uda, osamostali i pronađe posao.

- Nikada nisam imala džeparac, ali su mi ga roditelji jednom uskratili jer sam trošila oko milijun kuna mjesečno. Oduzeli su mi kreditnu karticu. Moja me obitelj tjera da se zaposlim, a također me tjeraju i da se udam jer ne žele da se financijski oslanjam na njih, ja sam poput pijavice - izjavila je. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stipkomat
23:30 28.06.2022.

Putine, gdje si????

AT
ATG
08:49 29.06.2022.

Ovaj članak je objavljen kao inspiracija za mlade. Hvala VL!

5S
505.scrtom
23:59 28.06.2022.

jel se zna barem sama oprati tamo gdje treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije