Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER ALBUMI, SUPER CIJENE

Osvojite "Ultimate Collection" grupe Eurythmics

cd
Menart
20.10.2009.
u 11:36

Obogatite svoju kućnu fonoteku originalima, a ne kopijama i pritom uštedite novac: Shakira „She Wolf“, Clash „Live At Shea Stadium“, Michael Jackson „Number Ones“...

Počela je druga Menartova akcija „Super albumi, super cijene“. Akcija započeta prošle godine zbog velikog interesa vjernih poklonika glazbe nastavlja se i ove godine.

Do 31. prosinca tako se nudi šarolika lepeza albuma, poput netom izdane Shakire „She Wolf“ i Erosa Ramazzottija „Ali E Radici“, ali i nekih starijih, uvijek popularnih izdanja po super cijeni od samo 89 kuna!

Darujte sebe i svoje bližnje originalnim albumima. Obogatite svoju kućnu fonoteku originalima, a ne kopijama i pritom uštedite novac: Clash „Live At Shea Stadium“, Michael Jackson „Number Ones“, Bruce Springsteen „Greatest Hits“, Elvis Presley „30 no. 1 hits“, Backstreet Boys „Greatest Hits: Chapter One“, Eurythmics „Ultimate Collection“, Cesaria Evora „Best Of“.

Ne odričite se glazbe zbog recesije i pratite znak zelene kasice prasice, a definitivno najisplativija ponuda je - pošalji mail s točnim odgovorom na nagradna_igra@vecernji.net i osvoji CD "Ultimate Collection" grupe Eurythmics. A sretan dobitnik ovog CD-a je Siniša Lučić iz Velike Gorice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije