Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Oskarovac Danis Tanović o nesreći u kojoj mu je sin ozlijeđen: I danas mi ponekad zasuze oči kada pomislim na sve

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
02.10.2022.
u 17:30

Iako je nekoliko dana nakon prometne nesreće bio kritično, Orhan je krajem veljače ove godine otpušten s intenzivne njege.

Obitelj bosanskohercegovačkog redatelja i oskarovca Danisa Tanovića (53) proživljavala je teške trenutke kada je na njegova sina Orhana automobilom naletjela bivša reality zvijezde Benjamin Spahović u sarajevskom naselju Drvenija. Iako je nekoliko dana nakon prometne nesreće bio kritično, Orhan je krajem veljače ove godine otpušten s intenzivne njege, a zatim je redovno išao u neurorehabilitacijski centar Joško Glavić u Zagrebu.

Potom se sredinom travnja vratio na nastavu i uspio završiti drugi razred srednje škole. Sjećanja na nesreću su još uvijek svježa i bolna za redatelja. Na pitanje je li uspio oporaviti od traume zbog te nesreće, redatelj je u intervju za Gloriju izjavio: Ne znam. I danas mi ponekad zasuze oči kada pomislim na sve što se desilo i da je moglo završiti mnogo gore. U Zagrebu je Orhan bio uporan i vježbao je sa stručnjacima i po 12 sati dnevno i ubrzo je opet samostalno hodao, a tijekom oporavka koristio je i kanabisovo ulje i Danis kaže kako su rezultati bili nevjerojatni.

- Teško je reći u kojoj mjeri nešto pomaže, ali činjenica je da se Orhan jako brzo oporavio nakon što sam mu počeo davati ulje. U početku se nije sjećao što se desilo deset minuta ranije; nakon što smo mu počeli davati ulje, sve se počelo vraćati u normalu. Ali, ponavljam, koliko je zaista pomoglo, teško je reći. Orhan ima 17 godina i to je vjerojatno najviše pomoglo da se tako brzo oporavi. - objasnio je redatelj.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije