Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Slavni otkrili jeziva iskustva: 'Jakna je lebdjela ispred nas...'

Imam duha u kući, a zadnji put sam ga vidjela prije nekoliko tjedana, ali ne mislim da je umro u tom stanu. Ne znam zašto je tamo, ali jako je prijateljski nastrojen – kaže Alison Hannigan
01. studenoga 2018. u 12:54 2 komentara 1733 prikaza
Foto: Steven Bergman/Press Association/PIXSELL

Ima li života nakon smrti, ostaje li energija u prostoru gdje je preminula osoba provodila vrijeme pitanja su na koja ni moderna znanost ni mistične priče ne mogu dati definitivan odgovor.

keanu reeves pravi je roker Keanu Reeves čekao da ga zaštitari puste u klub - 'Nije se činio poput bahatog bogataša'

Istina je da ljudi ponekad iskuse nešto što ne mogu protumačiti drugačije nego kao susret s duhom, a energija – nekad pozitivna, nekad negativna nije zaobišla ni stanovnike Hollywooda.

Još dok je bio dijete, glumac Keanu Reeves već je imao bliski susret s paranormalnim bićem. Bio je u dnevnoj sobi s dadiljom, braćom i sestrama kad ih naglo prekinula sablasna pojava.

- Iz hodnika je kroz vrata u dnevni boravak doletjela jakna, odnosno lebdjela je ispred nas. Doslovno lebdjela, kao da ju je netko obukao, samo nije bilo ruku, nogu ili tijela, nije bilo ničega. Kao klinac pomislio sam da je to baš fora, ali kada sam vidio prestravljeno lice dadilje shvatio sam da je „to s%anje bilo zaozbiljno“ - ispričao je.

Glumica Kate Hudson i njezina majka Goldie Hawn, baš poput dječaka iz „Šestog čula“ vide mrtve ljude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

- Nije baš da ih vidimo, ali osjećamo njihovu prisutnost. Peta energija. Vjerujem u energiju i da se naši umovi mogu transformirati u nešto materijalno, nešto drugo osim ljudskog tijela - rekla je Kate. - Jednom sam vidjela duh žene bez lica. Postupila sam tako da sam joj rekla koja je godina i da ona ne pripada ovdje u ovom vremenu. Tako bi svi trebali postupati kada vide duha jer nam oni ne žele nauditi - zaključila je.

Kate Hudson TREĆE DIJETE Kate Hudson rodila i kćeri dala neobično ime

Poprilično grozomorno iskustvo imala je i pjevačica Miley Cyrus.

 | Autor :

- Bilo je poprilično zastrašujuće. Imala sam noćne more, a jedne noći je moja mlađa sestra bila pod tušem kad sam ju čula kako vrišti. Iz tuša je počela teći vruća, kipuća voda, ona nije sama okrenula ručicu za toplu vodu, ali netko je jer se ne bi sama namjerno opekla - ispričala je svoje horor iskustvo pjevačica koje je pak osobno isjustvo doživjela u opsjednutom iznajmljenom stanu u Londonu.

- Kad sam se išla tuširati, krajičkom oka sam vidjela dječaka kako sjedi u umivaoniku i gleda me dok se tuširam. Svi ostali članovi obitelji imali su slična iskustva kada su tamo odsjedali - izjavila je te se nakon nekog vremena odlučila prodati taj stan i pronaći novi.

krađa ideje Miley Cyrus tuže zbog kršenja autorskih prava i traže 300 milijuna dolara

Glumica Jessica Alba koju više i ne vidimo previše na velikom platnu ispričala je svoje iskustvo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

- Nisam imala pojma što je to bilo. Osjetila sam snažan pritisak i nisam se mogla ustati iz kreveta, nisam mogla govoriti, nisam se mogla pomaknuti. Bila sam bespomoćna - ispričala je glumica koja je kao dijete doživjela dramatično iskustvo s nadnaravnim bićem.

- Nešto je povuklo moje plahte i počelo me tiskati u krevet, a kad sam se uspjela osloboditi tog snažnog pritiska počela sam vrištati i otrčala sam roditeljima u sobu. Od tada nisam spavala u svojoj sobi i ubrzo smo se odselili. Nešto je bilo u toj kući – tvrdi Alba.

Jessica Alba ISKRENA GLUMICA I Jessica Alba progovorila o zlostavljanju u karijeri

Jedan od najboljih glumaca svoje generacije Matthew McConaughy tvrdi da je bio opsjednut duhom imena Madam Blue.

 | Autor :

 

- Nisam se bojao, ali ona je stalno bila prisutna u svakom dijelu kuće. Jednom sam joj rekao da se slobodno kreće kud hoće, ali da se ja ne mislim odseliti. Kad sam imao goste, svi su mi dolazili i govorili da je netko u hodniku. Nakon dugo vremena, nestala je i sada živim normalnije - objasnio je glumac kojeg je policija navodno jednom privela jer je potpuno gol svirao bongose na svom brodu.

Alyson Hannigan koju je proslavila „Američka pita“ imala je duha u stanu. Prvo ga je vidjela njezina prijateljica, nakon čega joj se počeo stalno prikazivati i slijediti je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyson Hannigan (@alyson_hanningan) on

- Imam duha u kući, a zadnji put sam ga vidjela prije nekoliko tjedana, ali ne mislim da je umro u tom stanu. Ne znam zašto je tamo, ali jako je prijateljski nastrojen – ispričala je glumica.

- Prijateljica je došla kod mene i rekla mi je da me ne želi uznemiriti, ali da nas nepoznati muškarac prati od kad smo izašle iz kuće. Rekla sam da je barem džentlmen pa nas je pustio da izađemo prve – dodala je smijući se.

Laura Linney, tv i filmska zvijezda, nije vjerovala u duhove sve dok se nije zaposlila u kazalištu Belasco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ladies' Gallery (@_ladies_gallery_) on

- Čula sam priče o duhovima u tom kazalištu, ali nisam vjerovala u to. Naime, priča govori o misterioznoj smrti djevojke koja je tada glumila u kazalištu. Legenda kaže da se duhovi pojave tek na posljednjoj probi - Na tu priču je s vremenom i zaboravila, ali kad je došla posljednja proba, vidjela je nešto što ju je u potpunosti promijenilo.

-Vježbala sam scenu s kolegicom, a onda sam pogledala prema gore. Tamo su, na vrhu zgrade, bila dvije etaže s balkonima. Na prvu se moglo doći, dok se na onu višu nije smjelo ići, vrata su bila zaključana lokotom. I onda sam vidjela ženu kako tamo stoji, u plavoj haljini i s plavom kosom. Pogledala sam svoju kolegicu i kada sam ponovno pogledala gore, više je nije bilo - izjavila je. Svatko bi prvo pomislio da je nešto krivo vidio ili da je u pitanju neka smicalica, ali Laura je dobila dokaz da je to što je vidjela bilo paranormalno.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje