Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka iz centra

Ornela Vištica u trenutku potresa bila je u centru Zagreba: Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
29.12.2020.
u 16:44

Izletjela sam iz dućana na trgu, nestalo je struje i brzinom munje trčala Jurišićevom, ovo je pet min nakon potresa, napisala je glumica uz objavu na Instagramu.

Potres od 6.3 stupnja zatresao je Hrvatsku, a epicentar je bio kod Petrinje. Podrhtavanje se osjetilo diljem zemlje, a glumica Ornela Vištica je opisala gdje se nalazila u trenutku podrhtavanja i snimila je kratak video koji je objavila na društvenim mrežama i pokazala je kako je centar Zagreba izgledao nekoliko minuta nakon velikog potresa. 

- Užasno. Izletjela sam iz dućana na trgu, nestalo je struje i brzinom munje trčala Jurišićevom, ovo je pet min nakon potresa. Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju...Užasno. Izletjela sam iz dućana na trgu, nestalo je struje i brzinom munje trčala Jurišićevom, ovo je pet minuta nakon potresa. Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju...- napisala je Ornela uz video koji je objavila na Instagramu. U komentarima su joj se javili prijatelji i pratitelji s riječima podrške. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sargu123
17:40 29.12.2020.

Koga briga gdje je ta bila. Potpuno nebitna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije