Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBAN POVOD

Rijetko ih viđamo zajedno! Marta Šimić Mrzlečki pozirala sa suprugom, komentari se nižu

Foto: Instagram
1/10
29.12.2020.
u 08:36

Voditeljica Dnevnika HRT-a Marta Šimić Mrzlečki i njezin tri godine stariji suprug Alen Mrzlečki proslavili su dvadesetu godišnjicu braka.

Za okruglu obljetnicu dva zajednička desetljeća, voditeljica HRT-ovog Dnevnika Marta Šimić Mrzlečki odlučila je posebnim fotografijama na Instagramu obilježiti poseban dan za nju i supruga Alena. Nasmijana voditeljica tako pozira uz novopečenog supruga na fotografiji staroj 20 godina, a u komentarima su se našle čestitke njezinih kolegica s HRT-a - Maje Ciglenečki i Jelene Lešić.

- Ajme, super ste! Čestitam! - poručila je Ciglenečki, a Lešić je poručila: "Wow 20! Stara moja, čestitam!".

Foto: Instagram screenshot

Osim te fotografije, podijelila je i onu sadašnju te otkrila da su ona i Alen u sedmom nebu i nakon 20 godina zajedništva. Zbog svih okolnosti, proslava okrugle godišnjice čekat će bolja vremena, odnosno odvit će se nakon pandemije.

Foto: Instagram screenshot

Par živi na relaciji Bjelovar-Zagreb, a bivši nogometaš i novinarka su roditelji sedmogodišnjeg sina Adama. Upoznali su se dok je Marta studirala, a javnost ju je upoznala kao voditeljicu Panorame, nakon čega je vodila "Dobro jutro, Hrvatska" te "Hrvatska uživo". 

 

Komentara 10

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
09:17 29.12.2020.

Voditeljica Dnevnika koja ne zna pravilno izgovoriti Tuškanac.

DJ
DjD
11:56 29.12.2020.

Bezlična gđa, kao i dnevnik koji vodi.

GE
genex
12:06 29.12.2020.

joj, kako je kolegice lažu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije