Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao da je druga osoba

Pjevačica koja je nekada bila na listama najljepših žena sve je iznenadila izgledom

Foto: profimedia
1/6
28.12.2020.
u 21:30

Zadnjih mjeseci Lana je dobila nekoliko kilograma viška, a prije dvije godine dosta se pričalo i kako estetskim operacijama napravila promjene na svom licu, ali pjevačica o tome nije nikada javno govorila.

Pjevačica Lana Del Rey dugo je izbivala iz javnosti, a sada su je paparazzi uhvatili u Kaliforniji dok je bila u kupnji. Ruku je 35-godišnja pjevačica ozlijedila dok se klizala, a osim što nosi longetu na lijevoj ruci sve je iznenadio izgled pjevačice koja se prije nekoliko godina često nalazila na listama najljepših žena. 

Hitom  "Video Games" Lana Del Rey je prije devet godina poharala sve glazbene ljestvice i onda se više manje povukla iz glazbenog svijeta i onda je najavila novi album "Chemtrails Over the Country Club" za ovu godinu, ali planove za izdavanje sedmog studijskog albuma joj je poremetila pandemija koronavirusa. Prvi singl je obožavateljima najavila pustiti u siječnju 2021. godine, ali obožavatelji više pričaju o njezinom izgledu nego o glazbi.

Zadnjih mjeseci Lana je dobila nekoliko kilograma viška, a prije dvije godine dosta se pričalo i kako estetskim operacijama napravila promjene na svom licu, ali pjevačica o tome nije nikada javno govorila. Lana je sada u sretnoj vezi s Claytonom Johnsonom kojeg je navodno upoznala preko aplikacije za spojeve i nakon samo nekoliko tjedana par se i zaručio. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

FR
franjo2
12:08 29.12.2020.

To je prava žena a ne one manekenke koje kao kosturi izgledaju.

FR
franjo2
12:03 29.12.2020.

Sada izgleda dest put bolje nego kada je bila ka mršava kao kostur.

Avatar Danco2
Danco2
11:30 29.12.2020.

nema niš viška kila, taman je kak treba bit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije