Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna Monika

Omraženi princ Andrew nalazi se u središtu skandala, a pao je i na čari Hrvatice koju je navodno i zaprosio

Foto: PA/Pixsell
1/6
11.08.2021.
u 23:15

Princ Andrew (61), sin britanske kraljice Elizabete II (95) nalazi se u središtu skandala nakon što je Virginia Giuffre (38) u ponedjeljak tužbu pred njujorškim sudom protiv britanskog princa Andrewa u kojoj navodi da ju je američki financijer Jeffrey Epstein "posuđivao" princu Andrewu za seksualne odnose.

Princ Andrew (61), sin britanske kraljice Elizabete II (95) nalazi se u središtu skandala nakon što je Virginia Giuffre (38) u ponedjeljak tužbu pred njujorškim sudom protiv britanskog princa Andrewa u kojoj navodi da ju je američki financijer Jeffrey Epstein "posuđivao" princu Andrewu za seksualne odnose, a član kraljevske obitelji sve optužbe odbacuje.

Princ Andrew je Virginiju Giuffre zlostavljao prije 20 godina u Londonu kada je još bila maloljetna, a potom i Epsteinovoj vili u New Yorku te na imanju na Djevičanskim otocima.

Virginia Giuffre optužbe protiv vojvode od Yorka iznijela je još 2019. godine kada se on zbog istih povukao sa svih kraljevskih dužnosti uz pristanak svoje majke, kraljice Elizabete.

Andrew je oduvijek bio okružen brojnim ljepoticama, a 1986. godine vjenčao se sa Sarom Ferguson, prijateljicom princeze Diane, a s kojom je dobio dvije kćeri, princeze Eugenie i Beatrice. Sarah i Andrew rastali su se zbog njegovih afera nakon deset godina braka, a princ je nastavio uživati u društvu ljepotica među kojima je bila i fatalna Hrvatica Monika Jakišić.

Monika je jednom prilikom objavila fotografiju računa iz restorana na kojoj se vidio zaručnički prsten, a tada se u cijelu situaciju uplela kraljevska obitelj koja je opovrgnula zaruke te su naglasili da Monika i Andrew samo dugogodišnji prijatelji.

Fatalna Monika očarala je i glumca Georgea Clooneyja s kojim je bila u povremenoj vezi nekoliko godina, a pričalo se i kako je latino zavodnik Enrique Iglesias zbog nje skoro uništio brak s Annom Kurnikovom.

Moniku na Instagramu prati preko 13 tisuća ljudi, a i dalje izgleda odlično te živi život punim plućima za razliku od omraženog princa Andrewa.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije