Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Fani Čapalija (46) i dalje mami uzdahe, pratitelji joj poručili:"Još uvijek najljepša"

Foto: Instagram
1/6
11.08.2021.
u 12:20

Bivša misica Fani Čapalija (46) gotovo tri desetljeća nakon izbora mami uzdahe, a mnogi je i danas smatraju najljepšom hrvatskom misicom.

Bivša misica Fani Čapalija (46) gotovo tri desetljeća nakon izbora mami uzdahe, a mnogi je i danas smatraju najljepšom hrvatskom misicom.

Fani živ mirnim i povučenim životom  na otoku Čiovu, a već neko vrijeme ima Instagram na kojem pratitelje počasti fotografijama pa je tako oduševila i novom objavom.

Na novoj fotografiji Fani je pozirala sa svojim kućnim ljubimcem, okružena prirodom, a u opis je kratko napisala "sreća". I ovoga puta zablistala je u upečatljivoj kombinaciji metalik kombinezona i sandala, a kombinaciju je upotpunila jednostavnom frizurom i decentnom šminkom.

Pratitelji ni ovoga puta nisu štedjeli s komplimentima, a mnogi su istaknuli kako je upravo Fani naša najljepša misica.

"Jedna i jedina", "Prelijepa si", "Nema ti ravne", "Još uvijek najljepša", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Fani je bila druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, a ušla je u pet najljepših te ponijela titulu najljepše Europljanke. 

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

 

Ključne riječi

Komentara 3

GE
geler203
13:16 11.08.2021.

E to je ljepotica a ne ove poslije nje, plastične posvuduše.

Avatar yumamic
yumamic
12:48 11.08.2021.

It's ok

LI
LijeviDesničar
13:21 11.08.2021.

Još je dobra za nataslačit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije