Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera filma 'deset u pola'

Odavno je nismo vidjeli! Bivša HRT-ova voditeljica snimljena u javnosti nakon dugo vremena

Premijera filma Danisa Tanovića "Deset u pola"
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/14
01.12.2021.
u 11:31

Dobro raspoložena Zrnić spremno je pozirala fotografima, a neko je vrijeme provela i u ugodnom razgovoru s našim poznatim glumcem Goranom Navojcem.

Sinoć je u Zagrebu održana premijera filma Danisa Tanovića "Deset u pola". Film je privukao veliku pažnju brojnih poznatih lica. Među njima bilo je i lice bivše TV voditeljice i manekenke Tihane Zrnić koju posljednjih godina nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Dobro raspoložena Zrnić spremno je pozirala fotografima, a neko je vrijeme provela i u ugodnom razgovoru s našim poznatim glumcem Goranom Navojcem. 

Tihana Zrnić postala je poznata kada je prije 20-ak godina postala Miss Zagreba, a zatim je bila druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. Nakon toga posvetila se televizijskim angažmanima i mnogi je se sjećaju s HTV-a. Nakon odlaska s televizije bavila se iznajmljivanjem stanova, a početkom godine sestra rukometaša Vedrana Zrnića počela je prenositi teniske mečeve na Sportklubu. 

Inače, iza Tihane je propali brak s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem s kojim ima dvije kćeri. 

30.11.2021., Zagreb - Premijera filma Danisa Tanovica "Deset u pola" odrzana je u Cineplexxu u City Centru One East. Na premijeru su dosli mnogobroje poznate osobe iz javnog zivota.
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Na premijeri je bila i glumica Jelena Veljača (40) koja je stigla u pratnji supruga Vite Turšića (48). Nasmiješeni i zagrljeni pozirali su fotoreporterima, a glumica i producentica posebno se isticala svojom modnom kombinacijom. Naime, Jelena je odlučila odjenuti kratki top i široke hlače visokog struka u bordo boji. Ova kombinacija istaknula je njezin ravan trbuh.

30.11.2021., Zagreb - Premijera filma Danisa Tanovica "Deset u pola" odrzana je u Cineplexxu u City Centru One East. Na premijeru su dosli mnogobroje poznate osobe iz javnog zivota.
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Podsjetimo, Jelena i Vito vjenčali su se u lipnju u Botaničkom vrtu u Zagrebu. Glumica i producentica fotografije s vjenčanja objavila je na svojim društvenim mrežama, a tamo je objavljivala i fotografije s medenog mjeseca. 

Dodajmo još da su komediju ''Deset u pola'' jučer predstavili glumice i glumci Edin Ahmetašević, Anja Matković, Helena Vuković, Goran Navojec, Branko Đurić Đuro, scenarist Nikola Kuprešanin i producent Mirsad Purivatra. Na projekciji u Zagrebu bio je i glumac Goran Bogdan, koji je oduševljen filmom. “Punog srca mogu preporučiti 'Deset u pola', divan film, pravi blagdanski ''feel good'' film i sigurno nećete zažaliti ako ga pogledate. Dugo nisam gledao tako nešto, tako sam se dobro osjećao kad sam ga pogledao”, izjavio je Bogdan.

Foto: Zlatko Lugarić
Film je na regionalnoj turneji prikazan u sklopu Zagreb Film Festivala, na Festivalu autorskog filma u Beogradu, u Areni Cineplex u Novom Sadu, a nakon Zagreba bit će prikazan s dijelom ekipe filma i u Kranju u Sloveniji. Turneja će biti zaokružena svečanom projekcijom s ekipom filma i redateljem Danisom Tanovićem u Sarajevu, 3. prosinca.

Inače, komedija je premijerno prikazana na 27. Sarajevo Film Festivalu te nakon toga na festivalima u Istanbulu i Dohi, na Zagreb Film Festivalu i na Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu. Tanovićev film “Deset u pola” nastao je u produkciji Obala Art Centra i Turske radio-televizije (TRT) i uz podršku BH Telecoma i Visit Sarajevo. Regionalni kinodistributer filma dugogodišnji je partner Sarajevo Film Festivala, Con film grupacija u suradnji s tvrtkama Art Vista i Oskar film. Komedija “Deset u pola” u kina dolazi 2. prosinca.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Komentara 1

KU
Kultura
11:58 01.12.2021.

A ha ha ha kad ovu saku jada pokusavate predstavit kao neke uspjesne ljude a svi moralno ljudsko dno, alkoholicari kojima ni bijelo nije strano, sa 800 brakova iza sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije