Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Novi 'test osjetila' odredit će hoće li najlošiji doista napustiti show

Masterchef
14.04.2011.
u 16:46

Neizvjesnost će zavladati nakon što rezultati testa pokažu da neki natjecatelji imaju izjednačen rezultat. Do izražaja će doći i neki prethodni grijesi koji su se događali u Masterchef kuhinji

Zadatak crvenih i plavih timova ovog petka bit će pripremiti menije dana, što bolje ih prezentirati i sa što više prodanih menija osvojiti goste restorana Gastronomada. Jedan tim će podmetati drugome i potkupljivati njihove goste, a možda baš zahvaljujući tim sitnim trikovima i zaraditi više od prodanih menija.

Tomislav Gretić ispunit će svoje obećanje dano u prijašnjem duelu te proglasiti Ljubu za šefa crvenog tima. Hoće li Ljubo u svoj tim između ostalih poželjeti i svog prijašnjeg šefa u duelu, Matiju, istog onog kojeg je htio 'potopiti' nominirajući ga za odlazak, vidjet ćemo u uzbudljivoj tjednoj završnici Masterchefa.

Prvi zadatak šefova kuhinje bit će odlazak u trgovinu s tri pomoćnika gdje će morati izabrati svoje namirnice. U ovom izazovu kandidatima će biti dodijeljeni i mentori, pa će tako Mate Janković i Tomislav Gretić kandidatima biti od pomoći u slaganju menija i odabiru namirnica. No, naravno najveći i najteži dio posla prepušten je kandidatima koji i ovaj put moraju dati svoj maksimum kako bi se spasili od nominacije, odnosno ispadanja iz showa.

Još je jedna novost ovotjedne eliminacijske emisije, a to je da gubitnički tim, koji iako će pristupiti eliminacijama, neće donijeti konačnu odluku o tome tko napušta Masterchef. Naime, kandidati lošijeg tima pristupit će Testu osjetila nakon kojeg će najlošiji natjecatelj napustiti show. Mirisom, okusom i opipom kandidati će morati prepoznati što više od 16 ponuđenih začina. Neizvjesnost će zavladati nakon što rezultati testa pokažu da neki natjecatelji imaju izjednačen rezultat.

Tu će zatim doći do izražaja i neki prethodni grijesi koji su se događali u Masterchef kuhinji i koji će žiriju biti dodatni argument za konačnu presudu. Nakon neugodnih eliminacija uslijedit će korisne lekcije iz Tajni majstora kuhinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije