Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Pleslić

Novi suprug Josipe Rimac družio se s Doris Pinčić: Bivši agent SOA-e i direktor radija

Foto: facebook
1/40
08.02.2024.
u 14:25

Domaću javnost ovih dana najviše su zaintrigirale poruke među glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem i bivšom gradonačelnicom Knina Josipom Rimac, a mi smo se prisjetili njezina novog supruga - imenjaka Josipa Pleslića s kojim uživa u ljubavi

Nakon što su škakljive poruke Josipe Pleslić, bivše Rimac s glavnim državnim odvjetnikom Ivanom Turudićem isplivale u medije, ne stišavaju se glasine o njoj i njihovoj prirodi odnosa. Iako je Turudić demantirao navode da joj je pomagao i činio usluge, kao i ona njemu - glavna su tema medija, kao i njihovi privatni životi. Bivša gradonačelnica Knina, koju su mediji i javnost prozvali "kninskom kraljicom" udala se u lipnju prošle godine na Kornatima za bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića. 

Njezin novopečeni suprug tada je na društvenoj mreži Facebook jedva dočekao pokazati prve fotografije s njihova vjenčanja i koliko se doista njih dvoje vole. "Nisu Kurnati već di Krka ljubi more... Sve je K... Kamen/stina", napisao je u opisu objave na kojoj je pozirao sa svojom voljenom imenjakinjom. Na njihovoj svadbi bilo je dvadesetak uzvanika. Ispod objave zaredale su se čestitke, a među čestitarima bila je i pjevačica Ivana Plechinger.

Novi suprug Josipe Rimac je Dalmatinac, baš kao i ona, a rodom je s Murtera. U medijima se nije previše pojavljivao, iako se o njemu pisalo kada je bio priveden s Rimac. Tada je predstavljen kao poduzetnik, ali i kao otac dvoje blizanaca, piše Index. Josipa djevojačkog prezimena Čulina s bivšim suprigom Danijelom ima kći Katju, a u travnju prošle godine na kratko je koristila i to djevojačko prezime. Njezin sadašnji suprug Josip svojevremeno je bio direktor Narodnog radija, i to prije nego je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik Rafinerije nafte.  Nakon toga je krenuo u privatni biznis, pisao je svojedobno Imperijal. Nakon provođenja istrage protiv bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice i on je završio u pritvoru. 

 

1/24

 

Naime, istražitelji su zabilježili da je o pronalasku prislušnog uređaja u svojoj bubi Josipa razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem. Plesilić je ipak oslobođen svih optužbi. Kasnije je počeo razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po prijateljskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić Guberović , još dok su oboje radili na radiju, a u javnost je isplivala i njihova zajednička fotografija, pisao je ranije Večernji list

 

Foto: Facebook

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Josipa Pleslić prije četiri godine završila je Remetincu zato što je bila osumnjičena za korupciju i aferu Vjetroelektrane. 
Podsjetimo, Josipu Rimac mediji su u više navrata opisivali kao ženu koja voli ekskluzivne komade odjeće, a pronalazila je mjesto u elitnom društvu i dogovarala unosne poslove. Svima je već poznato kako je 'kninska kraljica', kako su je mediji od milja nazivali, 29. svibnja 2020. godine završila u Remetincu, a uhićena je zbog sumnje za mito i korupciju u predmetu Vjetroelektrane te je 'odležala' puna četiri mjeseca. Osim Rimac, u poznatom zatvoru su zbog utjecaja na svjedoke u istom slučaju ranije bili i HDZ-ova načelnica Gračaca Nataša Turbić, tajnica kabineta Ministarstva poljoprivrede Ružica Njavro, šibenski poduzetnik Ante Sladić i kninski gradski vijećnik Marinko Tokmačija koji su pušteni tada da se brane sa slobode.

Veliku pažnju medija, umorna i neispavana brineta privukla je tog 29. rujna 2020. godine kada je napustila zatvor. Sva u crnom, bez šminke i s brendiranim naočalama te nešto mršavija, izašla je nakon četiri mjeseca. Odmah po izlasku istaknula je da joj je nakon 124 dana u zatvoru bilo najvažnije zagrliti kći Katju. Osim što je 'odležala' četiri mjeseca u zatvoru, vrijeme je pametno iskoristila pa je napisala knjigu 'Mater i ćaća pet kćeri', a istu je posvetila majci koja je preminula od koronavirusa tada. 

 

1/11

 

Osim što je gradila tada uspješnu političku karijeru, kao 20-godišnjakinja udala se za supruga Danijela Rimca, a tri godine kasnije rodila kći Katju. Svojedobno je otkrila kako ne žali ni za čim u životu što je prošla te je tada dodala kako priželjkuje još djece, ali je bila itekako svjesna da je uz njen posao teško imati bebu. Velika zanimljivost jest ta da je poznati hrvatski arhitekt, Ante Vrban, kum Josipinoj kćerkici Katji pa je tako u više navrata objavljivao fotografije s kumčetom.

Rimac i Vrban nikada nisu krili blisku povezanost pa su osim na privatnom, surađivali i na poslovnom dijelu kad je Ante uređivao interijer crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta u Kninu. Radilo se o projektu koji je bio ukupno težak 40 milijuna kuna, od čega je deset milijuna bilo izvučeno iz državnog proračuna. Vrbanu je to bio prvi put da uređuje crkvu, pisao je Index. 

Više izvora Nacionalu je ispričalo da Josipa Rimac posjeduje skupocjenu kolekciju torbi, nakita i odjeće čija vrijednost, po svemu sudeći, u najmanju ruku premašuje iznos od dvadeset tisuća eura. Dnevne novine 24sata objavile su da se Josipa Rimac na donatorskoj večeri HDZ-a u zagrebačkom restoranu Gastro Globus pojavila držeći u ruci crnu torbu marke Celine, vrijednu 2600 eura. Istom prilikom objavljene su i fotografije na kojima se vidi da Josipa Rimac u svojoj kolekciji ima i torbe marki Chanel, Louis Vuitton, YSL, Givenchy, Michael Kors i druge.

 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Komentara 4

DA
darwil
15:38 08.02.2024.

Da li je na svadbi bio i Karamarko?

HR
hrza
17:26 08.02.2024.

Sve joj se može zamjerit samo joj je izgled savršen.

MA
MarkoFind
18:24 08.02.2024.

Znači i ovaj je uhljeb ko i ona, crlo upitne poštene namjere obzirom na ženu mu krimosicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije