Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Novi singl grupe Kojoti

Uz singl u opticaj je pušten je sjajan lyric video
24. studenoga 2017. u 14:10 132 prikaza
Novi singl grupe Kojoti
Foto: Promo

Sedamnaest godina bilo je potrebno da se Kojoti ponovno okupe u studiju – to se jesenas i dogodilo i konačno imamo prilike čuti kako četvorka zvuči u novome stoljeću. “Mi ne pripadamo tu” prva je od dvije nove pjesme koju je bend snimio – a pjesma je snimana u studiju GIS Mateja Zeca u ko-produkciji s Davorom Vidukom. Za početak prosinca Kojoti su najavili izlazak i druge pjesme koja će se do tada moći slušati isključivo na Deezeru.

''Halucinogeni'' lyric video koji prati 'Mi ne pripadamo tu' nosi potpis Dalibora Barića koji će biti zadužen i video drugog pa i trećeg singla.

 

Ovo je tek početak povratka iz diskografske hibernacije jer od Kojota u skorije vrijeme možemo očekivati i trostruki, luksuzno opremljeni, trostruki box-set “Dragocjeno Raskošno Blistavo” koji će sadržavati sva tri albuma Kojota – “Kojoti”, “Halucinacija” i “Sex Disco Kung Fu” – te njihove do sad neobjavljene materijale kao i dvije nove pjesme. Za vizualno oblikovanje boxseta zadužen je izvrstan dizajner Darko Kujundžić.

Veliko finale, kojime će zaokružiti 2017. godinu i svoj uspješan povratak na scenu krajem siječnja na festivalu Brijačnica, Kojoti prirpremaju za 9. prosinca kada će u Tvornici Kulture održati prvi samostalni koncert u Zagrebu.

Kojoti USUSRET KONCERTU Nakon 17 godina Kojoti ponovno u studiju! Glazbeni outlet Aquarius Records i Menart pozivaju ljubitelje glazbe i dobrih knjiga u Tvornicu RockOff HRVOJE HORVAT Birajte: nostalgično slinjenje za novim valom ili odličnu novu rock-glazbu
Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku