Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez narodnjaka

Novi noćni klub "Moon" u subotu otvara svoja vrata!

moon klub
Foto: PR FOTO
13.10.2015.
u 12:00

Na svečanom će vas otvorenju zabavljati resident DJ kluba Moon, popularan TV voditelj, MC i DJ, Emilio Dalbello, uz popratni nastup odličnog virtuoza na saksofonu, Jakše Jordesa

Novi noćni klub, MOON club Zagreb, svoje će lice po prvi put pokazati u subotu, 17. listopada, otvaranjem vrata u 23 sata. Na svečanom će vas otvorenju zabavljati resident DJ kluba Moon, popularan TV voditelj, MC i DJ, Emilio Dalbello, uz popratni nastup odličnog virtuoza na saksofonu, Jakše Jordesa.

Najezda narodnjaka dovela je do monotonosti čitave klupske scene grada Zagreba, što su prepoznali vlasnici Moon cluba i odlučili Zagrebu vratiti vjeru u vrhunski clubbing.

Klub će biti smješten u Ciboninom tornju, u prolazu, na adresi Savska cesta 30, što je sada novo žarište zagrebačkog klupskog noćnog života, budući da se tamo nalazi najveći broj klubova, kao nekoć na Jarunu.

Moon club Zagreb krasit će prekrasan interijer, u kojem će prevladavati tamni tonovi, dakle crna boja, a biti će tu i motiva koji svijetle u mraku baš kao nebeska tijela. Gotovo sav namještaj biti će tapiciran, što klubu daje dozu profinjenosti, ali time dobiva i još bolji zvuk. Ionako najkvalitetniji sound sustav u gradu sada će biti "upijan" od čitavog tapiciranog kluba, umjesto reflektiran od stijenki klupskih zidova.

Iako klub prekrasnim interijerom ostavlja neku dozu profinjenosti, itekako je svakome pristupačan, što studentima prijateljskim cijenama, što opuštenom atmosferom.

Program kluba, Moonlight Boogie, rasplesat će Vas svake subote najvećim hitovima današnjice, a resident DJ kluba i popularni TV voditelj, Emilio Dalbello, zaraznim će Vas i zavodljivim ritmovima povesti na putovanje kroz vrijeme i podsjetiti svih "vječno zelenim" hitovima uz koje ste plesali, dočekali zoru, ljubili, zavodili i bili zavedeni. Jedna je stvar potpuno sigurna glede kluba Moon, a to je da nema narodnjaka i nema domaće glazbene "kuruze".

Moon club Zagreb biti će, zbog pristupačnih cijena, poprilično zanimljiv studentskoj populaciji. Partnerstvo s KK Cedevita privući će i mnoge sportske fanove, naime, Moon je službeni domaćin svih After partyja euroligaških utakmica KK Cedevita, a sama glazba privlačit će brojne grupe od partijanera do pripadnika brojnih urbanih subkulutura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kravata
kravata
13:02 13.10.2015.

Ma koja vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije