Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova "Re:forma!" u subotu

Doživite nezaboravno svemirsko putovanje uz 5 DJ-a!

REFORMA SPACE DISCO
Foto: PR FOTO
04.12.2014.
u 16:32

Lokacija je Hypo centru, Hypo Expo XXL, u kojem Vas očekuje izvanredna scenografija u svemirskom stilu, koja će upotpuniti atmosferu elektronske glazbe budućnosti.

Priča u bijelom dress codeu, koji je obavezan na svakom "Re:forma!" partyu, se nastavlja... U subotu 6. prosinca u Zagrebu će se održati “Space Disco”, party elektronske glazbe u organizaciji Reforma Music Events, Vazmenka Pervana.

Događaj počinje u 23 sata, kad će Reforma rezidenti Apollo EighteenFranky iVazmenko započeti glazbeno svemirsko putovanje svojim warm-up setom i pripremiti publiku za gostujuće DJe. Nakon njih na scenu stupaju 2symmetry. 2SYMMETRY je hrvatski DJ/produkcijski tim koji se sastoji od Jakova Domitreka i Tine Gruzova. Dvojica mladih, no zato ništa manje obećavajući producenti iz Zagreba/Munchena već su u ranoj fazi dobili velikih imena poput Fatboy Slim, Marcus Schulz, Solarston itd. No nakon izdavanja “Myragion EP”, prvijenca za Perfecto Records (Armada Music) podrška se naglo proširila kod izvođača poput Armin Van Buuren, Gareth Emery, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, tyDi i mnogih drugih.

REFORMA SPACE DISCO ujedno je i službeni warm-up party za “Playground NYE CROATIA”, veliki novogodišnji festival u Boćarskom domu na kojem će na dva floora nastupiti Thomas Gold i Mark Knight, a uz Toolroom Takeover i još dvadesetak drugih međunarodnih i domaćih DJ-eva. Sve informacije Playground NYE CROATIA 2015 novogodišnjem festivalu možete dobiti ovdje.

Reforma Space Disco jedan je od onih partyja koji će vam ostati utisnuti u pamćenju još dugo, dugo. Pripremite nogice za ples uz odličnu elektronsku glazbu, moćan razglas, dinamičan light i prekrasnu vibru. Ovako se čagalo prošli put:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije