Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro vjenčanje?

Nova ljubav: Emil Tedeschi mlađi ljubi jednu od najbogatijih Hrvatica

Emil Tedeschi mlađi s bivšom curom Lanom Jurčević
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.11.2018.
u 20:41

Sam 23-godišnjak potvrdio je da ga je osvojila 40-godišnja Nika Perenčević, koja iza sebe ima brak i troje djece

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe Emil Tedeschi mlađi, nakon dvogodišnje veze s kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića Lanom, već godinu dana ima novu ljubav – jednu od najbogatijih Hrvatica, piše Tportal.

Emil, kojemu su 23 godine, potvrdio je da ga je osvojila 40-godišnja Nika Perenčević, koja iza sebe ima brak i troje djece.

Emil Tedeschi mlađi s bivšom curom Lanom Jurčević:

Emil Tedeschi mlađi s bivšom curom Lanom Jurčević
1/5

"Dobro upućeni izvori" tvrde da je njihova ljubav velika, a po kuloarima se sve glasnije šuška i o skorom vjenčanju navodno već do idućeg ljeta.

Otac Nike Perenčević inače je Mihajlo Perenčević, kako navodi Tportal, tajanstveni hrvatski tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije preko Londona, pa sve do Los Angelesa. Mama Sonja Perenčević posjeduje pak restorane, među ostalim, kultni restoran Dan Tana’s smješten u zapadnom Hollywoodu, gdje su redovito dolazili Clint Eastwood, Kim Kardashian, Larry King, Benicio del Toro, Quentin Tarantino, George Clooney te Paris Hilton.

Pogledajte i video - Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a u Hrvatskoj:

Ključne riječi

Komentara 68

ET
etrao
21:59 27.11.2018.

Koji hebeni ego moras imati pa da djetetu das svoje ime?

AA
AAAAAA
21:54 27.11.2018.

Sam 23-godišnjak potvrdio je da ga je osvojila 40-godišnja Nika Perenčević, koja iza sebe ima brak i troje djece -------------------------------------------------------------------- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!

GU
General_U
22:29 27.11.2018.

Emil stariji im je poželio sriću ričima i tata bi sine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije