Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zadru

Nova godina uz Ivanu Radovniković

Ivana Radovniković
Foto: Promo
23.12.2014.
u 12:50

Provedite najluđu noć u godini uz stihove pjesama sa Ivaninog trećeg albuma 'Dio mene'

Cijelu ovu godinu Ivana Radovniković intenzivno je radila na svojoj karijeri. 

Početak godine obilježila je novim, trećim studijskim albumom 'Dio mene', od kojih su čak četiri pjesme ušle pri sam vrh najemitiranijih pjesama nacionalne službene liste HRTOP40, a sa pjesmom 'Tako rijetko si tu', zasjala je čak nekoliko tjedana i na samom vrhu.

Cijelu godinu Ivana je bila i koncertno vrlo aktivna te je zajedno sa svojom publikom uživala u dobroj atmosferi i odličnim svirkama posjetila skoro cijelu Hrvatsku

Sredinom godine, zajedno sa svojim managementom Hamar Media, došla je na ideju dječjeg projekta 'Bajke u pjesmama', objavljenim početkom prosinca. Po povratnim informacijama čini se kako je upravo to izdanje obilježilo ovaj mjesec jer najmlađi i njihovi roditelji pričaju samo o 'Bajkama u pjesmama'.

I za kraj, Ivana će na najljepši način završiti ovu godinu, a to je dočekom Nove godine u Zadru, gdje će zajedno sa bendom, na Narodnom trgu, uvesti svoje Zadrane i njihove goste u Novu 2015. godinu.

>>Ivana Radovniković: Najteže mi je bilo nacrtati sebe 
kao djevojčicu

>>Ivana Radovniković predstavila dječje izdanje "Bajke u pjesmama"

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:46 25.12.2014.

Je li ovo provokacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije