Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječni neženja

Nova djevojka Stjepana Hausera - ipak više voli crnke?

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
02.05.2019.
u 21:30

Lijepa crnka na Instagram je stavila fotografiju na kojoj leži i sunča se, a obožavatelji su odmah prepoznali lokaciju.

Stela Opančar, jedna od bivših natjecateljica izbora za Miss Universe Hrvatska, najnovija je ljepotica koju povezuju s našim poznatim violončelistom, Stjepanom Hauserom.

Naime, lijepa crnka na svoj je Instagram profil stavila fotografiju na kojoj leži i sunča se na imanju koje nevjerojatno podsjeća na ono na kojem boravi Hauser. Ova 25-godišnjakinja trenutno odmara u Istri, gdje Hauser ima vilu u kojoj provodi vrijeme kada nije na turneji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela (@_stella_ae.f._) on

Stela ima preko 96 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a nekima od njih nije dugo trebalo da primijete sličnost i počnu komentirati. Na slikama voli pokazivati svoje obline, a prema fotografijama dosta vremena provodi u izlascima te u teretani

Nakon prekida s poznatom splitskom pjevačicom, Jelenom Rozgom, član poznatog dueta 2Cellos voli javnost zaintrigirati objavljivanjem fotografija sa zgodnim djevojkama na društvenim mrežama, no za sad nije potvrđeno je li crnka nova djevojka u njegovom životu.

Komentara 7

DU
Deleted user
22:25 02.05.2019.

jedino što on voli su dečki.....

AV
avalon22
22:00 02.05.2019.

I s ovom sklopio ugovor na određeno.

DU
Deleted user
22:47 02.05.2019.

Joj, ne veli se odmara, nego odmara se. Sebe ili se, ccc... Dok recimo nije trebalo napisati sunča se, budući da očigledno sunča samo r.. koja tak strši da dela sjenu nad ostatkom tijela pak je nemoguće da se sunča dok leži na trbuhu. Pretpostavljam da je slično kad se pokušava sunčati ležeći na leđima i da joj dvije silikonske kugle bacaju sjenu skroz do nožnih palaca. Tak da je zapravo intrigantno ovo, kak uspiješ postati novinar ak nisi baš pismen, te kak se ova lijepa crnka zbilja uspije ravnomjerno posunčati. Nego, prosim ove upućene u Hauserove stvarne preferencije, zakaj, zakaj točno bi se skrival v ormaru, valjda su i z tim upoznati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije