Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mia Rkman

Nova miss Universe: Nikada se ne bih fotografirala u toplesu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
29.04.2019.
u 07:00

Svestrana 22-godišnja studentica sanitarnog inženjerstva iz Korčule naša je predstavnica na ovom svjetskom izboru ljepote.

Još uvijek ne vjerujem da se sve to dogodilo, sigurno ću tek za nekoliko dana postati svjesna da sam sada zbilja Miss Universe Hrvatske – uzbuđeno nam je rekla Mia Rkman dan nakon što je proglašena novom Miss Universe Hrvatske.

U trenutku dok je primala krunu i lentu od prošlogodišnje pobjednice Mije Pojatine, u njoj su se istodobno miješali sreća, šok, uzbuđenje, nevjerica i iščekivanje što je sve sada očekuje.

– Ovo mi je najljepši poklon za 22. drugi rođendan koji slavim – sva sretna rekla nam je lijepa Korčulanka i odmah nam se pohvalila savjetima i komplimentima koje je dobila od Ivane Trump, bivše supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja je u subotu bila članica žirija ovog izbora ljepote.

– Ivana Trump dala mi je kompliment da sam prekrasno izgledala i to mi je puno značilo. Rekla mi je da uvijek budem svoja, da radim na sebi i da dam maksimum od sebe na cijelom životnom i profesionalnom putu. Zaista je predivna žena i mislim da se od nje može puno naučiti – otkrila nam je Mia dok se pripremala za prvo službeno fotografiranje kao Miss Universe što je tek početak njezinih obveza i priprema za svjetski izbor.

– Pripreme počinju uskoro, sada već imamo intervjue i fotografiranje za službenu fotografiju, sve je ležerno, zabavno, spontano i uživam – kaže nam ova studentica sanitarnog inženjeringa i dodaje da je i njezina prijava za ovaj izbor došla spontano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧘🏽‍♀️

A post shared by Mia Rkman (@lavidaesmia_) on

 

– Spontano sam se prijavila, htjela sam neko novo iskustvo da vidim što mogu i željela sam izaći iz granica komfor-zone i opovrgnuti predrasude koje ljudi često imaju o djevojkama koje se bave modelingom, a to je da ne mogu biti i lijepe i pametne, s čime se uopće ne slažem. Mislim da svaka žena može napraviti što želi i da može biti uspješna na više polja samo ako uskladi svoje vrijeme – objašnjava svestrana Mia koja se bavila s nekoliko sportova.

Na njezinu su popisu tako plivanje, rukomet, te-kvon-do, latinoamerički i mažoret ples, tenis, a uz studij se počela baviti i modelingom.

– Želim potaknuti mlade djevojke da idu za svojim snovima i da se ne obaziru na to što će drugi reći te da nemaju strah od iskušavanja nečega novog jer nikad ne znaš što se lijepo može dogoditi – kaže Mia. Sada je na drugoj godini fakulteta, a oduvijek joj je želja bila raditi u zdravstvu. Otkrila nam je svoje želje:

– Sada sam na drugoj godini fakulteta, definitivno se želim baviti epidemiologijom i želim pridonijeti na tom području. Svakako želim da se i kod mladih žena probudi svijest o brizi za vlastito zdravlje – govori Mia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

makeup, hair & photo by lady with many talents @makeupbymatea 🥰♥️

A post shared by Mia Rkman (@lavidaesmia_) on

 

Roditelji i stariji brat, koji upravo završava studij medicine, podrška su joj u svemu i tijekom izbora bodrili su je iz publike.

– Bili su u publici, bilo je i suza i ovacija i uzvika veselja, i vjerujem da ću u njima uvijek imati podršku – zahvalno govori Mia, a na pitanje o dečku samo nam kratko kaže da će taj dio privatnosti zadržati za sebe. Za kraj pitamo novu Miss Universe postoji li neka situacija ili posao koji bi u svijetu modelinga odbila?

– Prije svega modeling je hobi, a fakultet mi je na prvom mjestu. U ovom poslu ne pristajem ni na kakav topless ni na slične fotografije. Sve što se krši s mojim moralnim uvjerenjima neću pristati raditi – poručuje Mia i daje obećanje da će se jednog dana vratiti živjeti na Korčulu, a do tada želi okusiti svijet i vidjeti što sve može. 

Pogledajte deset najgorih padova na modnim pistama

Komentara 13

MA
mare0801
11:19 29.04.2019.

Studira sanitarni inženjering na veleučilištu, daleko je to ćerce od medicine..Studenti medicine jedva imaju vremena za kino, a kamoli modne piste i izbore mis.

Avatar Pancevac
Pancevac
08:23 29.04.2019.

U Knez Mihajlovoj ima sto puta lepse od ove.....

MO
moškov
07:03 29.04.2019.

A mos mislit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije