Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERICA'S GOT TALENT

Nova Aretha: Djevojka koja je glazbom pobijedila bullying

Amanda Mena
Foto: Screenshot
1/2
20.06.2018.
u 14:06

– Znaš li što imaš Amanda? Ti imaš prirodnu dušu. Ovo nije lagana pjesma, a ti si je maestralno otpjevala. Ovu ćemo audiciju dugo pamtiti – kazao je Simon Cowell nakon nastupa djevojke koja je sve oduševila

Amanda Mena 15-godišnja je djevojka koja je oduševila Amerikance nastupom u sinoćnjoj epizodi popularnog showa "America's Got Talent".

Na početku svog nastupa ispričala je kako je u Ameriku došla kad je imala 4 godine, a tada nije znala ni riječi engleskog. Zbog toga je bila žrtva bullyinga u školi. No, izvukli su je majka i glazba.

Nakon toga izvela je klasik Arethe Franklin "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" tako suvereno kao da su iza nje godine iskustva. Publika je odmah skočila na noge, a žiri nije mogao naći riječi kojima će je više pohvaliti.

– Znaš li što imaš Amanda? Ti imaš prirodnu dušu. Ovo nije lagana pjesma, a ti si je maestralno otpjevala. Ovu ćemo audiciju dugo pamtiti – kazao je Simon Cowell.

Bivša Spajsica Mel B. rekla je kako se naježila od glave do pete.

– Prekrasna si. Volim te, volim tvoj glas. A ovo je poruka koju ću poslati svima koji su te zlostavljali – rekla je Mel B. i pritisnula zlatni gumb koji je Amandu zasluženo poslao direktno u polufinalne emisije.

Amanda Mena
1/35

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije