Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERICA'S GOT TALENT

Pogledajte nastup 12-godišnje trbuhozborke za kojom je poludjela Amerika

Darci Lynne Farmer
Foto: Screenshot
1/2
22.09.2017.
u 19:11

Darci Lynne Farmer dobila je najviše glasova od čak 52 milijuna gledatelja, što joj je donijelo milijun dolara

Mlada, iznimno talentirana 12-godišnja trbuhozborka Darci Lynne Farmer pobjednica je 12. sezone showa "America's Got Talent", najgledanijeg američkog talent showa. Za nju je glasalo najviše od čak 52 milijuna pristiglih glasova, te je tako Darci pobijedila u konkurenciji 10 finalista. Pobjeda joj je donijela nagradu od čak milijun dolara. Na drugom mjestu je još jedna djevojčica, 10-godišnjica pjevačica anđeoskog glasa Angelica Hale.

Darci je nastupila u prvoj finalnoj emisiji u utorak, kada je s dvije lutke pokazala glumačko, ali i pjevačko umijeće, pjevajući klasik Beatlesa "With A Little Help From My Friend". Dobila je ovacije publike, ali i žirija.

- Mislim da ćeš ti pobijediti - predvidio je Simon Cowell i pogodio.

Dan nakon toga u superfinalu Darci i njena lutka Petunia pjevali su duet s Terryjem Fatorom, trbuhozborcem koji je pobijedio u drugoj sezoni popularnog showa. Inače, njegov lutak, žabav Winston donio mu je petogodišnji ugovor s čuvenim hotelom Mirage u Las Vegasu vrijedan 100 milijuna dolara.

Nakon što su Darci i Terry izveli točku u kojoj su njihove lutke pjevale duet "Anything You Can Do", pjesmu iz poznatog mjuzikla "Annie Get Your Gun", bilo je jasno da Amerika ima novu pobjednicu.

Mlada pobjednica kazala je kako je trenutak proglašenja bio najdužih 30 sekundi u njenom životu, ali je i otkrila kako će potrošiti milijun dolara.

- Definitivno ću dio dati mojoj crkvi zato jer oni uvijek skupljaju novac za humanitarne svrhe. Zatim ću dati mami da kupi novu perilicu suđa, jer nam nedostaje novih uređaja. I na kraju, kupit ću sebi lijepo štene - rekla je američkim medijima nova zvijezda.

Komentara 2

NA
Narcis660
19:40 22.09.2017.

Ovo je neopisiv talent!!!!!Djete moje svaka ti cast!!!!Bravo

Avatar Apsalar
Apsalar
19:53 22.09.2017.

To je talent! I uporna vježba. Moj naklon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije