Naslovnica Showbiz Estrada

Kad Nives Celzijus kaže 'vamos', momci trče kao Ramos

Nives Celzijus objavila je spot za novu pjesmu "Ramos" i u spotu je pokazala svoje savršene atribute i plesnu vještinu.
07. prosinca 2017. u 12:32 36 komentara 20385 prikaza
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Popularna Nives Celzijus nakon nedavne  provokativne najave, konačno je predstavila novu pjesmu 'Ramos', a u videospotu pokazala je zašto slovi za seksi ikonu domaće estrade.

Odvojen život Filip Brkić jedva čeka Božić i susret s kćeri i suprugom koje žive u Španjolskoj

Njezini plesni pokreti malo koga će ostaviti ravnodušnim, a brzi ritam glavna je odlika novog hita pjevačice, ali i glumice jer Nives trenutačno gledamo u seriji Nove TV "Čista ljubav".

Kad Nives kaže 'vamos', momci trče kao Ramos – pjeva atraktivna pjevačica u spotu u kojem kroz zavodljive plesne pokrete pokazuje i svoje tjelesne atribute isklesane do savršenstva. 

– Tražila sam pjesmu koja će u ovo slavljeničko vrijeme godine biti idealna za klubove i mislim da smo pogodili hit. Prve reakcije su i više nego pozitivne, a meni je uvijek na kraju najvažnije što kaže publika jer sve što radim, radim za njih. Bez mojih fanova nikad ne bih bila Nives Celzijus – kazala je popularna pjevačica koja je baš neki dan uvidjela kako je na društvenim mrežama prati više od 300.000 ljudi, što je doista impresivna brojka. 

Prosinac je, kao i uvijek, popularnoj Nives najzaposleniji mjesec u godini, a ona doslovno uživa u tolikoj zaposlenosti. 

– Nema smisla željeti uspjeh i onda kukati kako ti je teško. Godinama sam pažljivo stvarala svoj brend i sad je vrijeme da uživam u plodovima svoga rada. Radim doslovno sedam dana u tjednu i ono malo privatnog slobodnog vremena koje imam posvećujem svojoj djeci.  Ponekad se osjećam premoreno, ali ipak, na kraju dana, kad pogledaš sve rezultate iza sebe, možeš samo biti ponosan. Odmarat ću se poslije Nove godine, a do tada punom parom naprijed – kaže Nives. 

1 / 19
Nives Celzijus
MAŠTU PRETVORILI U STVARNOST Lete prvim razredom, jašu slonove, uživaju u bazenima Pa to je fantastično Pa to je fantastično Sjećate li se fantastične Patsy i Edine, evo kako sada izgledaju i što rade Nives Celzijus Skrivaju se Zgodni odvjetnik nova je ljubav Nives Celzijus?
Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati