Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Nina Badrić pokazala prezgodnu sestru koju je posjetila u Italiji

Foto: Instagram Asos
1/6
13.01.2020.
u 09:39

Na Instagramu je objavila fotku sa sestrom s kojom je jako bliska te često objavljuje fotografije s njom na društvenim mrežama.

Pjevačica Nina Badrić otputovala je u Italiju, gdje je posjetila svoju sestru Sunčicu.

Na Instagramu je objavila fotku sa sestrom s kojom je jako bliska te često objavljuje fotografije s njom na društvenim mrežama.

Uz fotku je dodala i stihove: 

"Ljubav je ono divno čudo 
što nas štiti od zla 
Donosi sreću 
A ovaj Svijet 
pretvara U rajski vrt"

 

Pjevačica balada koja je kroz svoju karijeru dotaknula mnoge emocijama i stilom pjevanja nedavno je progovorila o svom ljubavnom životu za srpske medije.

Rekla je kako je zahvaljujući glumcima s kojima surađuje na snimanjima svojih spotova naučila kako pred kamerama dočarati emocije balada koje pjeva, ali kaže kako joj to u privatnom životu baš i ne ide.
– Volim glumiti u spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne i romantične filmove. Ali tako je to samo u spotovima, dok je situacija  u mom privatnom životu malo drukčija. Lako mi je glumiti uz profesionalce u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali u stvarnom životu u ljubavi se nikako ne snalazim – bila je iskrena Nina.

Priznala je i kako bi rado prihvatila ulogu u nekom filmu i seriji, ali ima samo jedan uvjet. – Glumila bih, ali samo pod uvjetom da ne moram igrati pjevačicu. Mogu biti majka, domaćica, socijalni slučaj – kaže Nina.

Ključne riječi

Komentara 13

KR
kritiko
13:01 13.01.2020.

koga to zanima ?boli me kita za Ninu i njezinu sestru

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:52 13.01.2020.

Prezgodna? Ne pretjerujte

PU
paul-umpe
10:11 13.01.2020.

o ne opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije