Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz hotela

Nikolina Ristović se oglasila iz privremenog smještaja nakon što su se ona i kćer otrovale plinom

Foto: reuters
1/10
09.02.2021.
u 08:20

Podsjetimo, prava drama odvila se u domu voditeljice Nikoline Ristović u noći sa subote na nedjelju kada su ona i petogodišnja kći Una pronađene onesviještene u stanu u Zagrebu. Razlog tomu je, kako nam je Nikolina dodatno pojasnila, trovanje ugljičnim monoksidom uslijed puknute plinske cijevi u zgradi na kojoj se vrši sanacija.

Nikolina Ristović sinoć se kasno navečer prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon što su se ona i kćer (5) otrovale plinom u noći sa subote na nedjelju. Nikolina i malena Una odmah su završile u bolnici, a jučer su obje puštene i obje se oporavljaju.

Nikolina je sada pratiteljima pokazala kako su bile prisiljene pronaći privremeni smještaj, po svemu sudeći hotel, te je poručila kratko: "Sve će bit ok. Mora". 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, prava drama odvila se u domu voditeljice Nikoline Ristović u noći sa subote na nedjelju kada su ona i petogodišnja kći Una pronađene onesviještene u stanu u Zagrebu. Razlog tomu je, kako nam je Nikolina dodatno pojasnila, trovanje ugljičnim monoksidom uslijed puknute plinske cijevi u zgradi na kojoj se vrši sanacija.

- Mojoj kćeri Uni je ustanovljeno teško trovanje. Ne znamo još kakve će biti posljedice. Morat će na neurološka ispitivanja, a ja moram obaviti pretrage srca i pluća - kazala nam je jučer umornim glasom voditeljica koju su spasili prijatelji provalivši u stan nakon što više nije odgovarala na pozive supruga Vidoja, koji je u tom trenu bio u Beogradu. 

Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj. Otpuštene su jučer te su obje pri svijesti i izvan životne opasnosti, a lako se moglo dogoditi suprotno jer je u stanu izmjerena pri dolasku službenika iz plinare sedam puta veća razina od dozvoljene, što je iznosilo oko 150 ppm ugljičnog monoksida, A za posljedicu ostavlja dezorijentaciju, nesvjesticu i najkobnije od svega - smrt. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar babinjak1984
babinjak1984
08:47 09.02.2021.

Trovanje ugljičnim monoksidom uslijed puknute plinske cijevi u zgradi.Opet ista priča...

KO
Kopreinitz
08:41 09.02.2021.

Cekam zvanicno priopcenje Policije, jel trovanje bilo plinom ili ugljicnim monoksidom iz dimovoda, dimnjaka ili plinskih grijalica, boilera ili peci???.

GO
goriodgorijeg
08:53 09.02.2021.

Ugljični monoksid, produkt izgaranja plina kada je mala količina zraka u prostoriji. Da bi osoba pala u nesvijest u prostoriji bi trebala biti koncentracija 1% ugljičnog monoksida, ili 10000ppm, dok u ovom navodnom slučaju bio je 150 ppm. Toliko o trovanju, i nesvjestici dotične, a pametnom dosta. S obzirom da je on teži odd zraka, prvo bi kerići popadali u nesvjest, a tek onda osobe koje su na višem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije