Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jesi li to ti?'

Nicole Kidman ponovno zaprepastila obožavatelje izgledom: 'Što joj se dogodilo s licem? Stvarno je pretjerala'

Nicole Kidman
Foto: Profimedia
1/11
08.05.2022.
u 20:00

Glumica Nicole Kidman (54) jedna je od najpoznatijih holivudskih zvijezda, no najnovija objava koju je podijelila na društvenim mrežama iznenadila je njezine obožavatelje koji su komentirali kako izgleda potpuno drugačije.

Glumica Nicole Kidman (54) jedna je od najpoznatijih holivudskih zvijezda, no najnovija objava koju je podijelila na društvenim mrežama iznenadila je njezine obožavatelje koji su komentirali kako izgleda potpuno drugačije.

Nicole je pozirala s Lulu Wang, redateljicom njezine nove serije Expats, a njezin prepoznatljivi porculanski ten pao je u drugi plan zbog nikad zategnutijeg lica, pa su brojni pratitelji komentirali kako se glumica opet zaigrala s botoksom.

''To nije Nicole'', ''Što ti je s licem, izgledaš kao zombi'', ''Previše korekcija'', ''Više ne izgledaš kao Nicole'', ''Njezino lice?'', pisali su pratitelji.

Zvijezda filma ''Sjevernjak'' koji se prikazuje u domaćim kinima već je ranije komentirala tajnu svog izgleda, a 2007. godine u jednom je intervjuu kazala kako nikada nije otišla na estetske korekcije već da je razlog njezinog lijepog tena zdrav način života.

-Potpuno sam prirodna- kazala je glumica tada za magazin Marie Claire te dodala kako redovito koristi kremu sa zaštitnim faktorom i ne puši, no 2011.godine u gostovanju u jednoj razgovoru za njemački magazin TV Movie priznala je kako je bila na botoksu.

-Probala sam puno stvari, ali osim zdravog života i redovite tjelovježbe ništa ne pomaže i ne radi razliku- objasnila je Kidman te dodala kako joj se njezino lice nakon botoksa nimalo ne sviđa jer potpuno izgubi mimiku lica.

Inače, glumica se ranije ove godine našla na udaru kritika obožavatelja nakon što se je objavljena njena fotografija u na naslovnici holivudskog izdanja Vanity Faira. Tema broja su glumci nominirani za Oscar, pa su osim Kidman, koja je ove godine nominirana za glavnu žensku ulogu u filmu "Being The Ricardos" predstavljeni i Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Michaela Jae Rodriguez.

Kidman je na naslovnici pozirala u oskudnom Miu Miu kostimiću koji imitira školsku uniformu, a fanovi su na društvenim mrežama kritizirali fotografiju, smatrajući kako je previše fotošopirana.

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije