Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubili su se u showu

Domaći glazbeni par stao pred oltar! Fotografijom s vjenčanja razotkrio ih je poznati kolega

Foto: Instagram
1/12
08.05.2022.
u 14:14

Glazbeni par Eni Jurišić (31) i Vjekoslav Ključarić izrekli su sudbonosno ''da'' na otoku Krku, a sretnu vijest na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek (29).

Glazbeni par Eni Jurišić (31) i Vjekoslav Ključarić izrekli su sudbonosno ''da'' na otoku Krku, a sretnu vijest na Instagramu je podijelio njihov prijatelj i kolega glazbenik Matija Cvek (29).

-Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji- napisao je Matija uz fotografiju izmijenjene stihove dueta ''Trebaš li me'' koji je snimio s Eni.

Mlada je odabrala elegantnu, zatvorenu vjenčanicu sa srebrnim detaljem na ovratniku dok je mladoženja odabrao elegantno crno odijelo i leptir mašnu.

Matija je na vjenčanje stigao u društvu djevojke, glazbenice Nike Turković (26) koja je za ovu prigodu odabrala elegantnu šljokičastu haljinu, crne sandale brenda The Attico i bijelu Jacquemus torbicu.

Podsjetimo, Eni i Vjeko upoznali su se 2016. godine za vrijeme sudjelovanja u showu ''The Voice'', a zaručili su se u rujnu prošle godine na otoku Rabu.

- Nisam ni slutila da će sve otići toliko daleko, da ću raditi svoje autorske pjesme, steći toliko iskustva i upoznati dobar dio naše glazbene scene. Puno sam naučila kroz vrijeme, nastupe, suradnje ali kao ključan faktor pokazalo se strpljenje, rad i želja. Mora se dogoditi i dobro i loše da bi bio sigurniji u svoj put – ispričala je u intervjuu za Večernji list, a 'glazbeni gen' naslijedila od majke Jozefine Jurišić koja je u osamdesetima nastupala kao dio kultne riječke Grupe 777.

-Njen utjecaj je neizbježan, sve te uspavanke koje mi je pjevala i naš prvi dvoglas na ‘Uberi ljubicu’. Često raspravljamo o glazbi i ne slažimo se pa ta rasprava zna potrajat (smijeh) Najčešće mi zna reći da pjesmu uvijek pjevam sa srcem jer tako neću pogriješiti- otkrila je  Eni.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije