Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj prvi put

Nepoznata žena upala u dom Roberta De Nira dok je on bio unutra, policija je odmah uhitila

Foto: PA/Pixsell
1/8
19.12.2022.
u 22:30

Policijski službenici, piše medij, vidjeli su ženu kako šeće Upper East Sideom na Manhattanu te da pokušava otvoriti vrata raznih poslovnih zgrada.

Nepoznata žena upala je u dom holivudskog glumca Roberta De Nira (79) u New Yorku. Provala se dogodila u ponedjeljak rano ujutro i to dok je glumac još bio unutra. Srećom, bio je na drugom katu kuće te 30-godišnja žena nije imala nikakvog kontakta s njim. CNN piše kako je policija uhitila, ali i da je žena otprije poznata njujorškoj policiji te je jedna od pet najčešće privođenih provalnica u tom području.

"Uhićena je već dva puta ovoga mjeseca zbog raznih optužbi za provale u New Yorku", rekao je pripadnik policije za CNN.

Policijski službenici, piše medij, vidjeli su ženu kako šeće Upper East Sideom na Manhattanu te da pokušava otvoriti vrata raznih poslovnih zgrada, prije nego li su je uočili da ulazi i u stambene zgrade. Uhitili su je na prvom katu jedne zgrade.

"Oko 2:45 ujutro policajci su uhitili 30-godišnju ženu u rezidenciji dok je pokušavala ukrasti imovinu", rekao je glasnogovornik zamjenika povjerenika za javno informiranje njujorške policije. Imovina je uključivala božićne darove poput iPada.

"Podrumska vrata rezidencije pokazala su znakove nasilnog ulaska", rekao je glasnogovornik i potvrdio da je protiv žene pokrenuta kaznena prijava. No, nije htio potvrditi tko je vlasnik kuće.

VIDEO Kate Beckinsale oduševljena dočekom vatrenih: 'Bilo je nevjerojatno, Zagrebe osvojio si moje srce'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije