Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I na Splitskom festivalu

Neno Belan na pozornici sa Zoricom Kondžom dva puta

koncert
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
19.02.2016.
u 17:10

Prvi put na slavljeničkom koncertu "Ljubav i moda - 30 godina", a onda na Splitskom festivalu u Zagrebu

Neno Belan otkrio je gošće koje će nastupiti na slavljeničkom koncertu ‘Ljubav i moda – 30 godina’  27. veljače u zagrebačkom Domu sportova.

Prva od njih je diva Josipa Lisac, koja će prvi put s Nenom podijeliti pozornicu i sasvim je sigurno da će njihov nastup biti jedan od vrhunaca ovog koncertnog spektakla. Uz Josipu Lisac, s Nenom i Fiumensima nastupit će još dvije vrhunske pjevačice – Maja Posavec s kojom će izvesti aktualni hit i tjednima najemitiraniju pjesmu u domaćem eteru "Tvoj glas", ali i Zorica Kondža u izvedbi njihova zajedničkog hita "Do posljednjeg daha".

Sa Zoricom Kondžom pjevat će i u KD Vatroslav Lisinski, gdje će 2. ožujka s Prokurativa na jednu noć preseliti Splitski festival. Ujedno je to najava ovogodišnjeg festivala, a odvit će se u povodu 55. obljetnice manifestacije. Nastup su potvrdili i Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Meri Cetinić, Tedi Spalato, Marijan Ban, Hari
Rončević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ana Opačak, Đorđi Peruzović, Ivo Amulić, Damir Kedžo i drugi. “Splitski festival u Zagrebu!” u organizaciji je Večernjeg lista, a pod pokroviteljstvom Splitske banke.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinskog ili na lisinski.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije