Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA SREĆA

Nemoguće je obuzdati emocije! Maja Šuput pokazala ultrazvuk bebe: 'Je li cura ili dečko?'

Foto: Instagram
1/15
14.10.2020.
u 10:27

Podsjetimo, Maja Šuput je sretne vijesto o iščekivanju prve prinove objavila putem društvenih mreža.

Uz kadrove ultrazvuka svoje prve bebe sa suprugom Nenadom kojeg je napravila još u rujnu, Maja Šuput obradovala je fanove na društvenim mrežama te raznježila sve svojim komentarima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi put vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv - napisala je pjevačica ispod videa i fotografije nastale 19. rujna kada je bila u 12. tjednu trudnoće. - Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan... Što mislite je li cura ili dečko? - upitala je Maja svoje pratitelje.

Ispod su nastavile pristizati čestitke i želje da mama i beba ostanu zdrave, a znatiželjnici su nastavili nagađati o kojem spolu bebe se radi. 

1/10

Podsjetimo, godinu i pol dana nakon što je na idiličnom istarskom imanju uplovila u bračnu luku s Nenadom Tatarinovom pjevačica Maja Šuput obožavateljima je otkrila najsretniju vijest, onu da će uskoro postati majka. Trudnoću je obznanila putem društvenih mreža uz nekoliko preslatkih  fotografija na kojoj pozira s Nenadom.

"Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija  i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", započela je Maja koja ne krije koliko ih je ova vijest razveselila. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck", poručila je Maja koja je istaknula trudnički trbuščić u pripijenoj bijeloj haljini dok je njezin suprug za objavu sretne vijesti odjenuo bijelo odijelo.

Da se želi ostvariti u majčinskoj ulozi 41-godišnja pjevačica nikada nije krila, no time se nikada nisu opterećivali. - Kad Bog da – dat će. I Nenad i ja jedva je čekamo i želimo, ali nismo od onih ljudi koji dijete žele pošto-poto. Sada imam toliko projekata da i ne stignem napraviti dijete, no možda nam to uspije na medenom mjesecu. Bilo bi prekrasno dobiti dijete bez ikakva grča - kazala nam je Maja u intervjuu koji je dala u rujnu prošle godine. Otkrila je tada kako nema ništa ni protiv posvojenja. – S obzirom na to da je liječnik rekao da ni suprug ni ja nemamo nikakvih zapreka za začeće prirodnim putem, pokušat ćemo prirodnim putem. Ali ako me pitate konkretno što mislim o tome, apsolutno sam za to i mislim da je to plemenit čin. Posvojeno dijete gledate kao svoje i to je jedna od opcija koju uvijek pozdravljam - naglasila je tada Maja koja će se zasigurno i u majčinskoj ulozi snaći jednako dobro kao i na pozornici.

Komentara 5

Avatar Grunf
Grunf
15:21 14.10.2020.

jel se zna tata?

FG
Fghfftujj
15:16 14.10.2020.

A ako rodi malenog guštera? 🦎😹

AE
Aedes2017
12:36 14.10.2020.

Degutantno, besramna manipulacija fetusom!!! Koooliko je samo takvih beba pustila u kanalizaciju!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije