Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite što gledate

Ne vjerujete u ljubav? 'Kako sam upoznao vašu majku' kriva je za to!

kako sam upoznao vašu majku
Foto: CBS
1/3
24.06.2014.
u 19:35

Prema najnovijem istraživanju, osobe koje gledaju humoristične serije, poput onih "Kako sam upoznao vašu majku" i "Teorija velikog praska" vjerojatnije će biti razočarane ljubavima iz bajke

Ako imate problema riješiti se ciničnog stava kako je prava ljubav prevara, za to možete zahvaliti Tedu Mosbyju iz serije "Kako sam upoznao vašu majku".

Prema najnovijem istraživanju, osobe koje gledaju humoristične serije, poput onih "Kako sam upoznao vašu majku" i "Teorija velikog praska" vjerojatnije će biti razočarane ljubavima iz bajke, nego što bi to bio slučaj s gledateljem neke reality serije, poput "Neženje".

Istraživači Sveučilišta u Michiganu utvrdili su da ljudi koji gledaju više romantičnih komedija i romantičnih reality serija više vjeruju u romantiku. Što ih više gledaju, to više vjeruju. No, kod obožavatelja humorističnih serija, utvrđeno je upravo suprotno.

>>Obožavatelji zgroženi načinom na koji je završila serija 'Kako sam upoznao vašu majku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije