Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna pjevačica

Natali Dizdar i Juraj Zigman snimili seksi kampanju

natali
Foto: Tomislav Dolenec
1/3
29.11.2013.
u 10:26

Prvo modno snimanje Nokijom Lumijom 1020 u Hrvatskoj

Poznata glazbenica Natali Dizdar otkrila je još jedan talent i odlično se snašla u ulozi modela. Pozirala je za Nokijinu kampanju, a nosila je izvrsne kreacije Juraja Zigmana, dok ju je u kombinacijama fotografirao Tomislav Dolenec. Kampanja je nekoliko sati snimana uz zabavu i smijeh u zagrebačkom klubu i fotostudiju Katran.

Nakon nekoliko sati rada, uz obilje zabave i smijeha, kreativan trojac bio je iznimno zadovoljan snimljenim materijalom.

“Ne odvajam se od svoje nove Nokije Lumije 925, koja mi uvelike olakšava poslovne obveze. Vrlo je jednostavno koristiti sve njezine funkcije, a najdraže mi je što ju mogu posve personalizirati i koristiti na način koji meni najviše odgovara.“ - izjavila je talentirana pjevačica u predahu između snimanja.

Budući da iduće godine obilježava deset godina karijere, lijepa Natali najavljuje brojne nove projekte. Za početak, u novu godinu će ući radno, nastupajući u klubu Sax.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije