Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivna trudnica

Naša glumica od vježbanja ne odustaje ni u devetom mjesecu trudnoće

Foto: Josip Regović
1/9
27.08.2018.
u 11:25

Do sedmog mjeseca trudnoće gotovo ništa nisam mijenjala. Dobro se osjećam, pazim na prehranu, odgovara mi vježbanje, čak i više nego dugo hodanje jer  tada osjećam umor i pritisak na zdjelicu – rekla nam je Ana Herceg nedavno

Glumica i radijska voditeljica Ana Herceg aktivna je i vježba i u devetom mjesecu trudnoće.

Na Instagramu je objavila dva videa u kojima je pokazala  kako vježba jogu u 37 tjednu trudnoće. Ani su pratitelji i kolegice čestitale na tome što je tako aktivna u trudnoći, a glumica Marijana Mikulić, koja će uskoro roditi rekla joj je:

"O. K., ti ćeš roditi ono za cca 20 minuta."

 

 

– Do sedmog mjeseca trudnoće gotovo ništa nisam mijenjala. Dobro se osjećam, pazim na prehranu, odgovara mi vježbanje, čak i više nego dugo hodanje jer tada ponekad osjećam umor i pritisak na zdjelicu. Potkraj sedmog mjeseca morala sam nešto promijeniti, ali samo zato što mi je trbuh veći pa nemam mjesta za neke položaje. Ples na šipki neću prakticirati tijekom ljeta jer ću biti na moru, ali jogu uvijek “nosim sa sobom”.

Sjajno je rekla jedna  moja učiteljica joge: “Lavica kad nosi radi sve isto kao i prije.” Mislim da je ljudima trudnoća ponekad izgovor za lijenost. Neću sad izvlačiti to da su naše bake radile u polju do porođaja i rodile po sedmero djece jer su se vremena promijenila, ali ako je sve u redu, u dogovoru s liječnikom  treba nastaviti vježbati i kretati se – rekla nam je Ana u intervju koji je dala nedavno za naš prilog Ekran.

Dodala je kako se beba uvijek smiri dok vježba, a nemirnija je kad Ana miruje. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 3

WW
wwwcro
12:29 27.08.2018.

Bolje bi joj bilo da pazi na bebu i njeno zdravlje nego da se može poslije poroda hvaliti vitkom linijom. Budala

WW
wwwcro
12:29 27.08.2018.

Bolje bi joj bilo da pazi na bebu i njeno zdravlje nego da se može poslije poroda na Facebooku i Instagramu hvaliti vitkom linijom. Budala..

WW
wwwcro
12:29 27.08.2018.

Bolje bi joj bilo da pazi na bebu i njeno zdravlje nego da se može poslije poroda na Facebooku i Instagramu hvaliti vitkom linijom. Budala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije