Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni život

Nives Celzijus ima novog dečka?

Nives Celzijus
Foto: screenshot/instagram
1/7
27.08.2018.
u 09:14

Jedan komentar koji je napisala na Instagramu dao je naslutiti kako je Nives zaljubljena...

Nives Celzijus nedavno je objavila fotografiju iz mlađih dana i duhovito napisala kako je iznenadila samu sebe koliko je obučena na ovoj fotografiji.

Uz brojne komentare kako izgleda super, jedan od njenih pratitelja kritizirao je Nives i rekao kako se udebljala zadnjih godina. Nives mu je na to odgovorila, a iz njezina odgovara daje se naslutiti kako ima dečka.

– A ne primijetiš koliko si mršavija bila?? Sad si krme – glasio je zločesti komentar.
– Sva sreća da mojih 192 cm i 90 kila obožava baš tako. A ti si ružan kako god okreneš – odgovorila je Nives. 

 

 

Pjevačica i glumica nedavno je za 24 sata otkrila kako ona i bivši suprug Dino Drpić i dalje žive u istoj kući u kojoj svatko ima svoj stan. Osvrnula se tada i na svoj ljubavni život.

– Ja ne dovodim nikoga u stan jer, iskreno, nemam koga dovoditi, a i da imam, nikad ne bih novog dečka dovela među našu djecu. A za Dina stvarno ne znam, ali mislim da je i on sličnog mišljenja kao ja o tim stvarima – rekla je Nives.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
10:11 27.08.2018.

Kak bi nekad rekao Šurda: "i to me zabole..."

BA
babamoje
09:54 27.08.2018.

čekaj ,zašto piše cro?ol ova nije srb?

DR
Drmiha
09:28 27.08.2018.

mozda joj je bivsi muz sada svaler

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije