Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KARANTENE

Naša glumica iznenadila pratitelje drastičnom promjenom

Nataša Janjić
Foto: Instagram screenshot
1/7
03.06.2020.
u 07:00

Glumica Nataša Janjić pohvalila se dugoočekivanom promjenom nakon izlaska iz karantene.

Iako smo ju dosad naviknuli viđati s ravnom kosom, Nataša Janjić ne boji se promjena pa je tako svoje blage valove zamijenila potpuno kovrčavom kosom koju je uredila u jednom zagrebačkom frizerskom salonu nakon izlaska iz karantene.

Nataša Janjić
1/5

"Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa?" pitala je Nataša uz objavljenu fotografiju nakon čega su krenuli stizati brojni komplimenti.

"Predivna si", "Nisi zadnja, ja idem sutra, lijepa si", "Divna, pa kad ti sve stoji...obožavam", "Top", "Super", bili su neki od komentara. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, glumica je nakon potresa u Zagrebu zbog velikih oštećenja na stambenoj zgradi morala izaći iz svog doma tog jutra te napustiti ga radi daljnje sigurnosti.

- U zoru smo napustili stan u šoku i pidžamama, ostavili ga u cigli, staklu i prašini.- rekla je glumica nakon potresa. Nakon dva mjeseca izbivanja iz svog stana i Zagreba, glumica koja će u kolovozu roditi kćer vratila se nedavno kući sa sinom Tonijem i suprugom Nenadom.

- Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na  svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji ....U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i “oprosti”, tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica,  sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti! - kaže glumica.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije