Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SE

Legendarni Kumpić iz Smogovaca završio u bolnici: 'Sumnjali su na srčani udar'

Kumpić i Crni Jack
Foto: HRT/Screenshot
1/4
02.06.2020.
u 15:49

- Nikad mi se takvo što nije dogodilo. Svi su se zabrinuli, svoji moji Smogovci zovu, Višnja svaki dan, Štriga... Ni oni ni moja obitelj ne mogu me posjetiti, jer posjeta nema - kazao je glumac

Glumac Božidar Košćak, legendarni Kumpić iz serije "Smogovci" završio je u bolnici.

 - Pio sam kavu u svom kafiću na Cvjetnom i odjednom mi je bilo loše. Ljuljao sam se. Otišao sam u toalet, povraćao, a za stol sam se vratio tako blijed da su se svi zabrinuli. Htio sam uzeti taksi do bolnice, ali mi prijatelji nisu dali. Pozvali su hitnu. Odmah su mi napravili sve pretrage, krasni su ti doktori i sestre u Vinogradskoj, i svi nalazi su u redu. Jedino mi u krvi nedostaje kalcija. Sad traže dalje - kazao je za 24 sata te dodao da je mislio kako se otrovao hranom, a doktori su čak sumnjali na srčani udar. Ovo mu je drugi put da je završio u bolnici.

Kumpić i Crni Jack
1/4

- Nikad mi se takvo što nije dogodilo. Svi su se zabrinuli, svoji moji Smogovci zovu, Višnja svaki dan, Štriga... Ni oni ni moja obitelj ne mogu me posjetiti, jer posjeta nema - kazao je glumac koji je nedavno s ostatkom "Smogovaca" posjetio zagrebački Zoološki vrt i prisjetio se snimanja. 

 - Ma nije se samo Dado okupao tijekom snimanja. I ja sam pao u Manduševac kada smo Crni Jack i ja išli krasti novac. Iako nije bilo u scenariju da ja padnem, kada mi je Jack viknuo 'Kumpa, evo policija', ja sam skočio u fontanu. Oko nas je bilo petsto ljudi i svi su umrli od smijeha - rekao je tada Košćak. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije