Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi su se vjenčali

Naš pjevač slavi 15. godišnjicu braka i objavio je fotku sa suprugom u krevetu

Foto: Instagram
1/7
29.08.2020.
u 18:00

Moja je supruga dobra osoba, potpuno neiskvarena. Danas se vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona, kaže Saša Lozar za svoju suprugu Marinu.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar i njegova supruga Marina proslavili su 15. godišnjicu braka, a tim povodom Saša je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju u krevetu i napisao: Sve nam se posložilo. Od prvog susreta do ovog trenutka. Sretna ti 15-a.

Foto: Instagram screenshot

- Moja je supruga dobra osoba, potpuno neiskvarena. Danas se vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona. Predana je u svemu što radi i nije imala nikakve skrivene namjere u svih ovih 18 godina naše ljubavi. Kod nje me osvojila ta rijetkost - nešto na što nisam mogao ostati imun - rekao je Lozar prošle godine za Miss 7 kada je lani sa suprugom slavio 14. godišnjicu braku. Iako su se vjenčali dosta mladi, kaže, nisu nikada zbog toga požalili i njihovo vjenčanje je bilo zbog ljubavi. Saša veli kako voli suprugu iznenaditi nekom sitnicom bez povoda.

- Maksimalno se trudim svoju suprugu ne uzimati zdravo za gotovo i biti joj bezvremenska podrška i onda kad ona to ne očekuje. Dajem joj do znanja da sam uvijek tu, da ju slušam i doživljavam - rekao je tada glazbenik. Saša i Marina roditelji su 12-godišnje Eve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije