Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srami se

Naš glumac ogorčen: 'Primam plaću od 9.200 kn, a ne radim ništa'

16.11.2010. Gavella, Zagreb - Glumac Sinisa Ruzic koji stalno glumi sporedne uloge. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
20.05.2020.
u 18:13

Glumac Siniša Ružić ogorčen je zbog stanja u kazalištu Gavella koje još nije sanirano nakon potresa i zbog toga što nema posla, a još uvijek uredno prima plaću.

Glumac Siniša Ružić, kojeg bismo uskoro trebali ponovno gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' ogorčen je zbog stanja u kazalištu Gavella, a to je otkrio statusom koji je podijelio na društvenim mrežama. Ružić između ostalog kaže da ga je sram što prima plaću od 9.200 kuna, a kako sam kaže, ne radi ništa.

"Kazalište Gavella, nedovršeno već više od 2,5 g., u kašnjenju radova od 1,5 g., dviju firmi koje su PROPALE (kako su uopće dobile posao?!), sada je i oštećeno (crvena i žuta) i na upravnoj zgradi u koju se ne smije ući, i na glavnoj koja ima pukotine za koje se ne zna kakve su opasnosti. Prvi službeni statičari su došli 32 dana nakon potresa, a precizan stručan uvid se čeka već sad još 27 (od 61) dana. Ne igramo. Ne probamo. Ukinuto nam je financiranje programa" započeo je Ružić i dodao da ga je između ostalog sram što prima plaću i zbog nezaposlenih kolega glumaca.

Foto: Daniel Pavlić

"Plaće su ostale netaknute, očito jer su izbori. Sram me je pred građanima da primam plaću 9.200 kn, a da ne radim ništa. Sram me je da primam toliko dok medicinari u ovo doba kad su radili čuda imaju smanjene plaće?! Sram me je zbog svih onih ljudi i poštenih građana i radnika koji pošteno svakodnevno rade svoj posao za malu plaću, zbog svih učitelja, profesora, policajaca, vatrogasaca, svih javnih i važnih službi koje odgovorno rade za crkavicu. Zbog svih poduzetnika i privatnika koji moraju svaki mjesec izmisliti poslove i plaću za radnike, i za brojne obaveze i namete. I na kraju zbog brojnih krasnih, talentiranih i nezaposlenih kolega umjetnika" napisao je glumac i nastavio:

"Zovite me da vam besplatno (za plaću koju neopravdano primam) radim sve što mislite da treba, poeziju, izvedbe učenicima, lektiru, pjevanje, sviranje, standup, viceve, sinkronizacije. A sad evo teče i rijeka Gavella...nitko ne brine za imovinu i novac građana. Voda prodire u brod. Tko je kriv? Hoće li konačno netko nešto poduzeti? P.S. Ne idem ni na kakve izbore, i nisam angažiran ni u jednoj stranci" zaključio je Ružić. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:24 20.05.2020.

Pa od kud kazalistu novci za place? Ah da, porezni obveznici uvijek uskoce. Nemas frke.

NE
Neonacionalist
20:25 20.05.2020.

Meni su srezali na minimalac od 4000 kn koji daje država i radim svaki dan tj.imam jedan dan slobodan ali radim i vikendom i praznicima puno radno vrijeme plus nočni rad dva sata dnevno i sve za ravno 4000 knkn bez ikakvih dodataka pa sad neka mi netko objasni kako preživjeti sa 4000 kn a evo neki koji ne rade ništa primaju duplo više ili najmanje isto toliko preko biroa .

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
20:17 20.05.2020.

Srame li se Vili Matula ili Urška Raukar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije