Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Napetost pred finale: Ispale dvije djevojke, Hana ljubomorna na Ivu!

Foto: RTL
1/10
19.12.2018.
u 07:46

Na početku emisije Goran je poveo Klaru na najuzbudljiviji spoj nasamo kako bi se mogli bolje upoznati te kako bi se uvjerio ima li među njima prave kemije ili je ipak riječ o prijateljstvu.

U utorak navečer Gospodin Savršeni odlučio je kako je show završio za dvije djevojke s kojima se najmanje zbližio.

Na početku emisije Goran je poveo Klaru na najuzbudljiviji spoj nasamo kako bi se mogli bolje upoznati te kako bi se uvjerio ima li među njima prave kemije ili je ipak riječ o prijateljstvu. Zajedno su proveli predivan dan u Grožnjanu, gdje su stigli helikopterom iz Zagreba, što je potpuno oduševilo Klaru pa se odlučila otvoriti Goranu.

“Ovo je jako romantično i prijavila sam se u ovaj show da te upoznam jer si se meni, kao i ostalim djevojkama, svidio na prvi pogled. No imam 32 godine te se ne mogu ponašati kao da mi je 23”, kazala mu je Klara i referirala se na njegove poljupce s ostalim djevojkama.

„Klara mi je večeras bila jako slatka i pokazala mi je puno više nego do sada“, priznao je Jurenec koji i nakon spoja sa simpatičnom Njemicom nije bio sigurankoja je djevojka prava za njega pa je odlučio pozvati Ivu na single date kako bi ga ona opustila i smirila glavu.

Goran je Ivi odlučio ispuniti veliku želju pa ju je odveo na jahanje u Mirnovec, a Hana je bila vrlo ljubomorna jer je to bila i njezina velika želja, a on joj to nije omogućio.

„Jahanje s Ivom bilo je odlično i jako opušteno. Nismo trebali puno pričati, mi ne trebamo riječi da jedno drugo razumijemo jer imamo iste misli, što mi je jako drago“, otkrio je Gospodin Savršeni.

Nakon što su se vratili sa spoja, u vili ih je dočekala napetost koja se mogla rezati nožem, a najveću dramu opet su napravile Hana i Aleksandra koje nisu prestale s međusobnim podbadanjem i svađom, a stanje u vili kratko i jasno rezimirala je Anezi.

„Ostalo je pet djevojaka totalno različitih karaktera, različitih nivoa zrelosti i različitih intenziteta emocija prema Goranu i u zraku vladaju totalno nerazumijevanje i napetost“, zaključila je.

Pretposljednja ceremonija ruža bila je sve bliže, a cijela je situacija bila previše za Aleks koja se odlučila povući na osamu, gdje joj se pridružio Goran te je smirio nježnim poljupcem, što je izazvalo ljubomoru među ostalim djevojkama.

Na ceremoniji ruža Goran je imao samo tri ruže koje je odlučio dati  Aleksandri, Ivi i Hani pa je show završio za Klaru i Anezi.

„Opet je prva ruža bila moja i nadam se da će i ona posljednja biti moja“, kazala je zaljubljena Aleks, a hoće li to stvarno biti tako, doznat ćete u dvije uzbudljive finalne epizode u srijedu i četvrtak na RTL-u!

 

Ključne riječi

Komentara 4

ES
esma
12:58 19.12.2018.

Poštovani Gorane izbacite Hanu ta djevojka nije za tu kucu Vama kao elegantnom djecku odgovara Iva druga ni jedna bog 😃

BO
BorisBos
14:13 19.12.2018.

Meni ta Hana liči na porno glumicu. Izgleda kao da ima 40 g, s pvc-om, a ne 21

DU
Deleted user
14:52 19.12.2018.

Kao i svaka sapunica i ova će završiti kad Goran shvati da je sam sebi mama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije