Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške riječi

U kući izbila svađa zbog 'Savršenog': "Ne mogu je nacrtanu vidjeti!"

Foto: RTL
1/6
17.12.2018.
u 13:28

Razgovor je počeo o Daisy, a nastavila se rasprava o tome jesu li kandidatkinje na dobrom putu da postanu prijateljice ili otpočetka znaju da to nije baš izvedivo s obzirom na to da se bore za istog muškarca.

Jutra poslije ceremonije nikad nisu u potpunosti opuštena jer su djevojke još pod dojmom ispadanja, pa je tako bilo i ovaj put.

Razgovor je počeo o Daisy, a nastavila se rasprava o tome jesu li kandidatkinje na dobrom putu da postanu prijateljice ili otpočetka znaju da to nije baš izvedivo s obzirom na to da se bore za istog muškarca.
Zanimljive teorije prekinuo je trener fitnessa, koji je došao kako bi djevojke oslobodio stresa, a poslije ih je Goran odveo na kuglanje kako bi se svi zajedno zabavili.

No idilu na kuglanju prekinule su priče o određenim kandidatkinjama i njihovim odnosima u vili, a potom i žestoka svađa između dvije suparnice – Hane i Aleksandre i pale su teške riječi.

"Ja tebe izbjegavam, ja s tobom ne komuniciram", rekla je Hana Aleksandri, a potom u kameru komentirala: "Ne mogu je nacrtanu vidjeti, znači na papiru je ne mogu vidjeti".

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sanikol
13:38 17.12.2018.

Zar je uopće potreban komentar. Pogledao sam jednom i utvrdio da mi se ne gleda stočni sajam gdje ovce nude ovnu..

MA
Matrix5
19:09 17.12.2018.

Kajgod samim ulaskom u show cure su morale biti svjesne konkurencije

RO
rotuutor
18:20 17.12.2018.

Ovi su svi ,naravno i "savrseni "zreli za norisnicu.Nije mi znano u koji parametri odredjuju savrsenstvo,da li tko ima vecega ili tko je gluplji.Prije ce biti ovo drugo.Inace RTL je smece od TV.Mozda sam fulao TV kucu koja to emitira,istina Bog ne gledam nista ,jer sve TV kuce bombardiraju nas drekom.Sta su politicari?Drek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije