Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Jedna djevojka napušta show! Drama uoči pretposljednje ceremonije ruža

Foto: RTL
1/5
18.12.2018.
u 17:00

Goran će večeras na solo date pozvati Klaru kako bi provjerio ima li među njima prave kemije, a zgodna Njemica pokazat će svoje najveće adute kako bi ga osvojila

Krug odabranica se smanjuje pa djevojke postaju sve napetije, a pred Gospodinom Savršenim je vrlo teška odluka.

Goran će večeras na solo date pozvati Klaru kako bi provjerio ima li među njima prave kemije, a zgodna Njemica pokazat će svoje najveće adute kako bi ga osvojila. Nakon prekrasnog dana provedenog u Istri, Gospodin Savršeni će se vratiti u vilu kako bi na pretposljednjoj ceremoniji ruža odlučio tko odlazi, a tko ostaje.

No obzirom na to da je show ušao u finalni tjedan, borba za najpoželjnijeg muškarca postaje sve žešća. Djevojke koriste svaki trenutak kako bi dobile  njegovu pažnju, a neke se čak koriste i niskim udarcima.

Pred samu ceremoniju, Goran će poljubiti Aleksandru, a njegov i Hanin odnos bit će na tankom ledu.

Tko će večeras napustiti show, a u kome Goran vidi svoju bolju polovicu - možete doznati večeras u 21 satna RTL-u.

Pogledajte video s Cirque du Soleilom i što kažu o Zagrebu i skorašnjem nastupu: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije