Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA U UZLETU

Nakon što se potpuno gola skinula da prenese poruku, pjevačica traži novi put!

Anezi
Foto: Screenshot
1/4
07.03.2017.
u 12:58

– Uvijek mi je bitno ispričati neku dublju priču, da l` direktno ili indirektno, kroz pjesmu ili spot, a ostati svoja i ne biti vulgarna – kaže Anezi

– Nakon što sam se gola skinula iz potrebe što šireg prenošenja poruka koje sam ispisala u zadnjem spotu, ovim se nadam prenijeti još jednu poruku – kazala nam je mlada pjevačica Anezi, koja predstavlja svoj novi spot.

– Kao nudist i ljubitelj prirode nije mi bio problem potpuno se skinuti na plaži radi prenošenja ispisanih poruka iz spota pjesme "Samo najbolje želim ti (acoustic)". Međutim, u novom spotu prikazujem drugu vrstu prirodnosti. Uvijek mi je bitno ispričati neku dublju priču, da l` direktno ili indirektno, kroz pjesmu ili spot, a ostati svoja i ne biti vulgarna – kaže Anezi.

Spotom za novi singl „Pokaži mi put“, koji je napravila kao polaznica MPA akademije s ostalim polaznicima i predavačima, Anezi se nada prenijeti poruku da ne podilazimo krivim vrijednostima već da iskoristimo svoju inteligenciju i razne ljepote koje nam je priroda dala da svojim životom ispišemo priču koja će imati dublji smisao.

– Ne želim podlegnuti negativnim aspektima showbiza koji pjevačice većinom svodi samo na seksualne objekte – samouvjereno zaključuje Anezi.

Hrvatska polako dobiva novu glazbenu zvijezdu koja ima sve potrebno: dobar vokal, dobru interpretaciju, ne trebaju joj vulgarnosti jer je zgodna sama po sebi, zna voljeti i pametna je.

Sami prosudite iz oba spota kakve su vam poruke draže.

>>Mlada pjevačica iskoristila golotinju u umjetničke svrhe

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:27 07.03.2017.

Ja sam ovdje došao zbog slike,a toga nigdje

RI
rikavac
17:02 07.03.2017.

Svaki dan neka nova se pjevacica pojavi sa nekim hitom odnosnom spotom gdje ae skida gola ili barem pola.

Avatar KIopp
KIopp
15:16 07.03.2017.

Mogli ste onda bar napisat kak se dotična zove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije