Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATILA IM JE

Nakon što se istetovirala i pozirala u gaćicama, fanovi podijeljeni: 'Može proći dok si mlada'

Foto: Instagram
1/8
23.06.2020.
u 17:45

Sudionica showa "Brak na prvu" Nikolina Tutić pohvalila se novom tetovažom s kojom je isprva izazvala oduševljenje, a potom i kritike.

Prije nekoliko dana Nikolina Tutić, koju je hrvatska javnost imala prilike upoznati u reality emisijama RTL-a "Gospodin Savršeni" i "Brak na prvu", odlučila je istetovirati cijelo bedro, a fanovima se pohvalila novom tintom na svojoj koži te izazvala val komentara.

Dok su jedni hvalili njezin stil i odabrani motiv, nekoliko pratitelja ipak je oštro kritiziralo njezinu odluku da na sebi ostavi trag.

- Ovo s gaćicama je ipak malo previše, a tetovaža može proći dok si mlada. Što ćeš sa 60, 70 godina? Uostalom, moraš hodati u gaćicama da bi je pokazala. Što će ti onda, ne vidim svrhu - napisala je jedna pratiteljica, a Tutić joj je ubrzo uzvratila pooštrenog tona.

- Dobro ste rekli, ne vidim svrhu vašeg komentara. Vi se očito nikada niste šetali na plaži u gaćicama kad vam je to bed?! Tetovaža je moj izbor, ugodan dan i vama - rekla joj je Nikolina.

1/7

"Čija je ovo noga?", "Super ti je nova tetovaža", Jako si zgodna" samo su neki od komentara pratitelja. 

Podsjetimo, u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" stručnjaci su je spojili u bračnu zajednicu s Adamom Kromerom s kojim se na početku nije slagala, pa su imali jedan dobar period ali na kraju su shvatili kako nisu jedno za drugo. Adam je nakon showa počeo romansu s drugom natjecateljicom Gordanom Marelli s kojom planira vjenčanje i uskoro će postati i roditelji. Zbog njenog odnosa prema Adamu gledatelji su je često kritizirali i tvrdili kako je promijenila mišljenje o njemu u onom trenutku kada je saznala da ima vinariju i vozi dobar automobil.

Sada je na svom Instagramu ostavila tajanstvenu poruku: "Laž obično ubija prijateljstvo, a istina ljubav". Nije htjela otkriti kome je poruka upućena, ali prije nekoliko mjeseci je s veseljem otkrila da se vratila na posao u jedan kafić u kojem radi kao konobarica.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

 

Komentara 13

MI
miloradmiloradi
18:20 23.06.2020.

Oprostite, idem iz kućne arhive iskopati Smib, bolje štivo od ovoga, definitivno !

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
19:34 23.06.2020.

baš se ajnštajnovski uredila ...sve pamet pršti na sve strane

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
23:39 23.06.2020.

Trebala bi malo pratiti YouTube. Pun je savjeta za mlade muškarce od onih starijih. Koje žene izbjegavati. Jedna od prvih red flags je istetovirana žena. Čak i tattoo majstori savjetuju da im nije baš sve posloženo u glavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije