Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Zagreb

Nakon šest godina ponovo dolazi 'Gang of Four'

gang of four
Foto: PR FOTO
09.12.2014.
u 15:46

Kultan britanski post punk bend 'Gang Of Four' nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture 24. travnja

Veza 'Gang Of Four' i Zagreba čvrsta je još od 15. svibnja 1981. kad je bend predvođen gitaristom Andyjem Gillom, karizmatičnim vokalom Johnom Kingom, basistom Daveom Allenom i bubnjarom Hugom Burnhamom nastupio na Zagrebačkom Bijenalu.

U krcatom Domu sportova predgrupe su im bili Haustor i Šarlo Akrobata, a koncert je zapamćen kao jedno od najupečatljivijih stranih gostovanja u bivšoj državi. Utjecaj kojeg je 'Gang Of Four' ostavio na tadašnje glazbenike ovih prostora nije ništa neobično jer je isti efekt imao i na njihove kolege diljem svijeta.

U Zagreb se 'Gang Of Four' vraćaju šest godina nakon nezaboravnog nastupa u punom  'Pauku', a sve u sklopu velike turneje na kojoj će promovirati album 'What Happens Next' koji se očekuje u veljači 2015. godine.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 100 kn kreću u prodaju od danas. Ta cijena vrijedit će do 28.2., a od 1. ožujka penje se na 120 kn. Na dan koncerta, 24. travnja, za ulaznicu će trebati izdvojiti 140 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
www.entrio.hr
www.eventim.hr

>>Dvočlana družina lovila Gang of Four

>>Gang of Four: Ponovit ćemo nezaboravan zagrebački koncert

>>Terraneo: Božanstveno-bolnom bukom MBV 'razvalio' osjetila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije