Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALMATINSKI SLAVUJI

Nakon Bare i klapa Rišpet morala otkazati koncert u Ciboni: 'Na neke stvari, nažalost, ne možemo utjecati'

Koncert klape Rišpet
Foto: Hrvoje Banić
1/6
12.10.2023.
u 15:21

– Na neke stvari nažalost ne možemo utjecati. Svima koji su kupili karte prije svega želimo zahvaliti te se ispričati zbog eventualnih neugodnosti i reći da ne brinu, jer će karte za najavljivani spektakl u Ciboni 21.10. moći zamijeniti ili mogu dobiti povrat novca putem Entrija – poručili su dečki iz Rišpeta

Rišpet ili Dalmatinski slavuji, kako ih se od milja naziva, umjesto u Ciboni svoju publiku će zabavljati u Lisinskom. 

– Nama nije važno gdje smo nego da svi zajedno uživamo! Koncert smo prebacili na novi datum, 12. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i svima koji dođu jamčimo dobar provod. Izvest ćemo neke stvari koje publika u Zagrebu još nije imala prilike čuti, a bit će i gostiju – poručili su dečki iz Rišpeta putem Happy FM-a i dodali kako kupljene karte neće propasti.

Na neke stvari, nažalost, ne možemo utjecati. Svima koji su kupili karte prije svega želimo zahvaliti te se ispričati zbog eventualnih neugodnosti i reći da ne brinu, jer će karte za najavljivani spektakl u Ciboni 21.10. moći zamijeniti ili mogu dobiti povrat novca putem Entrija.

VEZANI ČLANCI

Njih vole sve generacije, a njihovi hitovi “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, "Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća", "Lumin", "Fališ mi" i dueti s Jelenom Rozgom "Prsti zapleteni" , s Doris Dragović "Jedina jubav moga života“ i "Pružimo nam šansu“ sa Zoricom Kondžom publici jamče dobru zabavu i nezaboravan provod.

Momci iz Rišpeta drže titulu šarmera iz Dalmacije i, kako kažu, toga se neće tako lako odreći jer laskavu titulu im je dodijelila njihova publika.

– Naša publika su svi. Stvarno nas slušaju sve generacije, mladi, stariji, ma svi, malo više nas vole žene... ali svi željni dobre, lipe pisme, ljubavnih nota nam dolaze na koncerte i plešu i pivaju s nama u glas. Pozivamo ih da dođu na koncert, da im ulipšamo jesen – poručio je Pero Kozomara.

VIDEO: Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila rekli su mi da moram piti što više piva'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler
Idler
15:31 12.10.2023.

Publika se strošila na onu pa nema nofcih za popunit Cibonu !

SL
slavenZadravec
20:14 12.10.2023.

One koji mogu napuniti dvorane se pokušava onemogućiti zbog nacionalističke paranoje, a ovi drugi nemaju dovoljno publike. Jasno, postoje i treči ali ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije