Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadaji

Najplaćenija glumica iskreno: Od sedme godine idem na terapije

emma stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/4
22.09.2017.
u 10:29

Bila sam vrlo, vrlo tjeskobno dijete i imala sam puno napada panike. Terapija mi je bila od velike koristi, započela sam je sa sedam godina, priznala je Emma Stone

Američka glumica Emma Stone otkrila je da se počela liječiti zbog tjeskobe sa sedam godina, piše BBC.

U intervjuu za "The Late Show with Stephen Colbert" govorila je o svojim paničnim napadima i tjeskobi u djetinjstvu. Stone (28) pokazala je crtež koji je tijekom terapije naslikala s devet godina o malom zelenom čudovištu koje je za nju predstavljalo tjeskobu i pričala je o tome kako joj je gluma pomogla da smanji osjećaj tjeskobe.

"I danas patim od tjeskobe no nemam panične napade", kazala je glumica koju je Forbes ove godine proglasio najplaćenijom glumicom na svijetu.

Glumica koja je zvijezda filma "Battle of the Sexes" o teniskom meču u 1973. između šampiona Billie Jean King i Bobbyja Riggsa opisala je kako je patila od tjeskobe.

Kao dijete vjerovala je da nikad neće moći napustiti rodnu Arizonu, no s 15 godina preselila se u Hollywood.
 
"Bila sam vrlo, vrlo tjeskobno dijete i imala sam mnogo napada panike. Terapija mi je bila od velike koristi, počela sam ići na nju kao sedmogodišnjakinja". "Gluma i improvizacije jako su mi pomogli."
 
Stone kaže kako sada živi uravnoteženijim životom jer upravlja svojom tjeskobom uz pomoć stručnjaka.

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
10:46 22.09.2017.

Sve te kapitalističke zvijezde i "megauspiješni" ljudi imaju psihičke i fizičke probleme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije