Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Ana Gruica i Hrvoje Šalković više nisu zajedno?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
12.09.2017.
u 21:02

Par navodno već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, pišu 24 sata, a Ana je zadnju zajedničku fotografiju s Hrvojem objavila u srpnju.

Glumica Ana Gruica i pisac Hrvoje Šalković nakon tri godine veze više nisu zajedno, javljaju 24sata.

Poznati par, navodno, već nekoliko mjeseci ne živi zajedno, a prve trzavice u vezi pojavile su se nakon što je Ana završila sa sudjelovanjem u showu "Tvoje lice zvuči poznato". 

Ana i Hrvoje imaju sina Ivana Marata, a glumica je zadnji put zajedničku fotografiju sa Šalkovićem na Instagramu objavila u srpnju, kada su slavili godišnjicu braka. 

"Sretna nam trogodišnjica, preko 1000 dana,(a mali će nam brzo u školu). Hvala na svemu, a najviše na ovom malom bijelom čudu", napisala je tada Ana. 

Komentara 6

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:16 13.09.2017.

koliko para - toliko ljubavi

DU
Deleted user
07:15 13.09.2017.

koga briga za to??

MA
MarinVD
08:32 13.09.2017.

Nisu joj njegove šale dobro legle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije