Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
forestland

Najavljen je početak trećeg festivala 'Forestland'!

Forestland
Foto: Promo foto
1/12
07.08.2015.
u 11:51

Večeras najavljen početak trećeg festivala Forestland u Međimurju s najboljim settingom

Čekanju je došao kraj, večeras u Brezje kraj Čakovca dolazi elita europske, ali i svjetske elektronske scene.

Tisuće radnih sati utrošeni su u pripremu najveće pozornice u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ali i najboljeg settinga za ovaj festival. 

Headlineri su ove godine ultra popularni Sick Individuals te Dubvision, koji redovito nastupaju na najvećim svjetskim festivalima od Ultre do Tomorrowlanda i popularne Ibize

Uz njih, tu je i plejada domaćih i regionalnih DJ imena kao što su Kosta Radman (HR), Josh Somen (SLO), Clay Clemens (SLO), Timo G (SLO), DJ Play & Architect (SRB) te residenti festivala Forestland  DJ-i Sasha Mikac i Z’Spin.

U samo nekoliko godina Forestland je postao ponajveći festival elektronske glazbe, a u Brezju se ovog vikenda očekuje preko desetak tisuća posjetitelja. 

>>Preko tri tisuće ljudi uživalo na Forestland festivalu

>>Premijerno prikazan službeni Aftermovie festivala elektronske glazbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije